Nedavno objavljeno

Vanessa Bryant dala prvi intervju nakon tragičnog gubitka supruga i kćerke

U velikom intervjuu za magazin „People“ Vanessa je, između ostalog, kazala kako je u proteklom periodu pokušavala sastaviti komadiće raspalog života, te ponovo stati na noge i nastaviti dalje, najprije zbog svoje tri kćerke: Natalije (18), Bianke (4) i 20-mjesečne Capri

Četrnaest mjeseci nakon što je u padu helikoptera izgubila supruga, NBA zvijezdu Kobea i kćerku GiGi,  Vanessa Bryant (38) pristala je dati intervju za magazin „People“ i progovoriti o patnji i boli s kojima se svakodnevno nosi.

Kobe i Vanessa: Fotografija iz sretnih dana

U velikom intervjuu za magazin „People“ Vanessa je, između ostalog, kazala kako je u proteklom periodu pokušavala sastaviti komadiće raspalog života, te ponovo stati na noge i nastaviti dalje, najprije zbog svoje tri kćerke: Natalije (18), Bianke (4) i 20-mjesečne Capri.

  • Ne mogu reći da sam isto snažna i jaka svakog dana. Nekada se osjećam kao da neću dočekati naredni dan – iskrena je Vanessa.

Preuzela je kreativne projekte koji su ostali nedovršeni u Granity Studiju, multimedijskoj kompaniji pokojne zvijezde koju sada vodi. Nedavno je Vanessa ponovo pokrenula Kobeovu dobrotvornu neprofitnu organizaciju, Sportsku fondaciju Mamba & Mambacita u čast dvojcu kako bi pomogla u osnaživanju mladih djevojaka i pružila jednake mogućnosti budućim sportskim zvijezdama – viziju koju je Kobe dugi niz godina podržavao.

  • Pretpostavljam da je najbolji način da to opišem tako što me Kobe i Gigi motiviraju da nastavim. Inspiriraju me da se više trudim i svaki dan budem bolja. Njihova ljubav je bezuvjetna i motiviraju me na toliko različitih načina – kazala je Vanessa i dodala kako joj kćerke pomažu da se nasmiješi u boli koju osjeća.

Latest Posts

Raport

spot_img