NLB karticom plaćaj i 20 posto u korpa novčanik vraćaj

Servis Korpa.ba pušten u funkciju i u Tuzli

Nedavno objavljeno

Nakon što se saradnja NLB Banke d.d., Sarajevo i servisa Korpa.ba pokazala uspješnom u Sarajevu i Mostaru, ona se nastavlja i u Tuzli, gdje je ovaj servis sada i zvanično dostupan. Naime, radi se o pogodnostima koje je NLB Banka obezbijedila za svoje klijente kroz kampanju “NLB karticom plaćaj i 20 posto u novčanik vraćaj”, a popust se ostvaruje na narudžbu hrane ili pića preko servisa Korpa.ba.

Korpa.ba je platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda, namirnica i hrane, putem koje kupci direktno iz udobnosti svoga doma, sa posla ili nekog drugog mjesta, putem mobilne aplikacije koja je besplatna, mogu naručiti bilo koji proizvod iz ponude. Nakon toga dostava stiže na adresu brzo i jednostavno.

Prednost ove aplikacije je da kupac može pratiti narudžbu u stvarnom vremenu, od momenta narudžbe do dolaska na željenu adresu.

Već sada građani Tuzle putem ovog servisa mogu naručiti hranu iz deset dobro poznatih tuzlanskih restorana, a u narednom periodu taj broj će se povećavati. Neki od njih, koji su već na aplikaciji servisa Korpa.ba, su restoran Sezam – Tenis, restoran Roxal, Sarajka, Pizza Garden, Chick King, Mama MIA.

Korpa.ba aplikaciju moguće je skinuti sa Google Play Storea za korisnike Android uređaja, odnosno sa App Storea za korisnike Apple uređaja.

Sve proizvode, hranu ili piće, na servisu Korpa.ba moguće je platiti bilo kojom NLB karticom i 20 posto sredstava od ukupne narudžbe, uključujući i iznos dostave, se vrati u vidu korpa kredita na profil korisnika koji se može iskoristiti u narednoj kupovini, a za brže i jednostavnije plaćanje u budućnosti, karticu je moguće i sigurno pohraniti na vašem pametnom telefonu.

Pročitaj još
Related

NARODNO POZORIŠTE SARAJEVO: Otkazana izvođenja predstave „Protekcija“ planirana za 17. i 18. januar

Narodno pozorište Sarajevo obavještava publiku da je primorano otkazati...

U srijedu počinje „Zima na Vilsu“

Na Vilsonovom šetalištu, prostoru između hotela Bristol i Elektroprivrede...

Flex mode režim rada ili kako da izvučete maksimum iz svog Galaxy Z Fold2 pametnog telefona

Dva ekrana, sveobuhvatno iskustvo Flex mode donosi unapređenje prednjeg i...

Mljekara Inmer, Lactalis Groupe, povećala otkup mlijeka s domaćih farmi

Mljekara Inmer koja posluje u sklopu najveće mljekarske kompanije...