Nedavno objavljeno

spot_img

Zvjezdana postava u Burberryjevoj kampanji

Glumci, fudbaleri i reperi u balonerima, jaknama i kaputima legendarnog brenda

Burberryjeva reklamna kampanja za zimsku kolekciju kaputa i jakni okuplja zvjezdanu postavu glumaca i poznatih ličnosti. Među njima su glumac Barry Keoghan (31), glumice Olivia Colman (50) i Zhang Jingyi (25), supermodel Cara Delevingne (32), fudbaleri Cole Palmer (22) i Eberechi Eze (26) te reperica Little Simz (30). Kampanja pod nazivom „It’s Always Burberry Weather“ slavi britanski stil kroz kapute, jakne i svevremenske balonere, ističući Burberryjevu tradiciju inovacija i izrade koja traje više od 165 godina.

Olivia Colman
Olivia Colman

Snimljena u engleskom selu i na londonskim ulicama, kampanja, za koju je zaslužan fotograf i reditelj Alasdair McLellan, prikazuje sedam klasičnih stilova odjeće za van, uključujući baloner, puffer jaknu, parku i avijatičarsku jaknu. Svaki od komada spaja bezvremenski dizajn s modernom funkcionalnošću, nudeći savršenu zaštitu za sve vremenske prilike.

Eberechi Eze
Eberechi Eze

Kampanja je zamišljena kao niz toplih, šaljivih i duhovitih videa i portreta, a njene zvijezde svakako su Barry Keoghan, koji je unio dozu suptilne elegancije i buntovničkog šarma, Cara Delevingne kao dugogodišnja ikona Burberryja, te oskarovka Olivia Colman, koja zahvaljujući svojoj sofisticiranosti i klasičnoj britanskoj eleganciji utjelovljuje savremenu ženu koja s lakoćom nosi luksuzne modne komade.

 

Barry Keoghan
Barry Keoghan
Cara Delevingne
Cara Delevingne
spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport