Nedavno objavljeno

spot_img

Tokom karijere imala je deset lomova i tri puta je bila nokautirana

Halle Berry i Mark Wahlberg razgovarali su o povredama koje su zadobili na filmskim setovima

Dok je s kolegom Markom Wahlbergom promovirala novu špijunsku komediju na Netflixu, „The Union“, Oscarom nagrađena glumica Halle Berry otkrila je dugu i bolnu listu povreda koje je pretrpjela u svojoj glumačkoj karijeri.

„Bila sam tri puta nokautirana“, rekla je u videu podijeljenom na Instagramu. „Slomila sam ruku, a dva puta sam polomila rebra – jednom dva, drugi put tri”, nastavila je 57-godišnja glumica. „Slomila sam trtičnu kost, slomila dva prsta na nozi i prst – ovaj prst“, dodala je smijući se i podižući srednji prst.

U međuvremenu, 53-godišnji Mark Wahlberg ispričao je da mu u rok službe idu poderani meniskus, iščašeno rame i povrijeđeni ego „više puta” zbog svog zanata.

Boksanje i heklanje

Tokom svoje karijere, Halle Berry je izvela i neke fantastične podvige na velikom platnu, uključujući zadržavanje daha pod vodom tokom snimanja filma „Tamna plima“ („Dark Tide“) iz 2012. „Glumila sam ronioca na dah, i morala sam zadržati dah gotovo dvije i po minute. Činilo se kao vječnost. Osjećala sam se kao da je smrt neizbježna”, prisjetila se.

Halle Berry i Mark Wahlberg
Halle Berry i Mark Wahlberg u filmu „The Union“

Osim toga, ni glumiti Storm u franšizi „X-Men“ nije bilo lako jer je morala dugo vremena visiti na žici. „Izgledalo je kao da je tip otišao na ručak“, našalila se. „Toliko sam dugo bila gore da sam povikala: ‘Halo? Halo, ima li koga?’”

Zgodna glumica pritom je navela i impresivan popis borilačkih vještina koje je stekla u karijeri: „Naučila sam džiju-džicu, nešto tajlandskog boksa, kik-boks, tekvando i naučila sam pucati”, rekla je.

Wahlbergova lista, s druge strane, sadrži heklanje, balet i plesanje tanga, koje je naučio za svoju ulogu u filmu „The Other Guys“.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport