spot_img

Nedavno objavljeno

HOROSKOP Kakve su osobe rođene u znaku Ovna?

Ovan je jedan od mentalno najjačih horoskopskih znakova. Ovnovi će preživjeti i izdržati skoro sve. Obično su i fizički jaki, ali njihova mentalna snaga je ta koja im pomaže da riješe probleme koje ih zadese.

Ovnovi su poznati po svojoj neovisnosti i samostalnosti. Ne boje se kritika i uvijek idu za svojim strastima, bez obzira na mišljenja drugih.

Vatreni znakovi, Ovan, Strijelac i Lav, na određeni način su najvitalniji znakovi u horoskopu jer imaju najviše energije koju im daje vatra, iako puno toga zavisi od toga kako i koliko koriste svoj vatreni entuzijazam.  Vatreni znakovi imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijima rizikovanju i popunjavanju vodećih mjesta. Ovan se odnosi na glavu, crvena krvna zrnca, adrenalin, ego. Kada osoba koja u svom horoskopu ima naglašen znak Ovna potiskuje bijes u životnom razvoju, gotovo je sigurno da će patiti od migrena.

Evo i nekoliko kurioziteta o znaku Ovna: osobe u ovom znaku su nagli, drčni i energični sportiste zodijaka. Pripadnici ovog kardinalnog vatrenog znaka naći će mnogo toga što će voljeti u nastavku “Top Guna”, na koji smo čekali dugo godina.

Ovnovi su direktni i jasno daju do znanja što žele. Uporni su u ljubavi kao i u ostalim aspektima života. Nemaju problem prići osobi koja im se svidi.

I još nešto: zahvaljujući kreativnom umu, Ovnovi i Vodolije direktno su privučeni jedno drugom na radnom mjestu. Oni jednostavno znaju izvući maksimum iz svake bezizlazne situacije. Iznevjeriti drugoga? To je nemoguće kod ovog moćnog dvojca!

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img