Nedavno objavljeno

Oriflame x Woman.Comm: Spoljašnja ljepota je refleksija unutrašnje ljepote

Oriflame Novage+ kolekcija kombinuje naprednu tehnologiju sa odabranim ekstraktima stabljika biljaka usmjerenih na specifične znakove starenja kože. Odabirom personalizovane rutine za njegu kože, postižu se potpune performanse, sa klinički dokazanim rezultatima koji traju.

Oriflame Wellosophy pomaže u izgradnji zdravijeg načina života za pojedince i njihove porodice, podizanju kondicije na novi nivo ili postizanju željene, zdrave težine. Pored toga, Wellosophy nudi savjete o načinu života, hranjive proizvode i podršku koja pomaže u izgradnji zdravijih životnih navika. Izgledati i osjećati se odlično danas znači osigurati zdravije i sretnije sutra.

Generalna menadžerica Oriflame kompanije za Bosnu i Hercegovinu, Amina Gubaljević, pozdravila je prisutne i upoznala ih sa održivim načinom proizvodnje koji već dugi niz godina njeguju u kompaniji. Oriflame je brend osnovan u Švedskoj 1967. godine, a danas broji 2.5 miliona članova, od kojih su preko 80% žene. Uz Aminu, nešto više o linijama Novage+ i Wellosophy, govorila je Danica Kovačević – nezavisni Oriflame menadžer. Istaknula je sastave proizvoda, brzo djelovanje i oduševljenje žena koje koriste njihove proizvode.

U sklopu druženja, prisutni su imali priliku slušati izvrsno predavanje poznate nutricionistkinje Mirhe Skakić o utjecaju prehrane na hormonalnu ravnotežu kod žena. Mirha je naglasila koliko je važna hrana koju unosimo, ali i koliko suplementi ishrani doprinose zdravijem i kvalitetnijem načinu života.

Pored toga, Hana Sokolović, psiholog, provela je prisutne kroz priču o psihološkim posljedicama koje nastaju uslijed brzog načina života. Objasnila je koliko je način na koji živimo stresor za brojne poremećaje u organizmu i kako ublažiti i olakšati sebi, te ono najvažnije, kako znati usporiti kada je to potrebno.

Na kraju, Nadja Gydat, uspješna poduzetnica, terapeutkinja i PR ekspertica, pokazala je korisne a jednostavne trikove pomoću kojih svakog dana možemo smanjiti količinu stresa u tijelu i pružiti mu ljubav i rasterećenje.

Jedinstvenosti događaja doprinio je i prelijepi ambijent Rancha Mošćanica, pet minuta vožnje od Gradske vijećnice, koji nudi mir i uživanje u prirodi. Ranch Mošćanica je ostvarenje sna mladog bračnog para koji je sjedinio svoju ljubav prema rustikalnom i kulinarstvu, te našem gradu ponudili mjesto za sve vrste proslava i događaja. Preukusni i raznoliki ketering Rancha Mošćanica te ljubazno osoblje pobrinuli su se da niko ne bude gladan i da svi imaju osvježenje, dok slušaju inspirativne priče ili jednostavno uživaju u druženju.

Druženje nije bilo jedino u čemu su gošće mogle uživati. Svaka od njih dobila je vrijedan poklon partnera Oriflamea, uz vaučere za analizu kože lica i sastava tijela, te uzorke proizvoda kolekcija koje su bile u fokusu, kao i priliku da na licu mjesta isprobaju Wellosophy šejkove.

Ovo druženje bilo je idealan kraj radnog dana, te odlična prilika za druženje članica kao i upoznavanje s novitetima iz Oriflamea. Važnost zdrave ishrane, načina života i mentalnog zdravlja ne može se nikada dovoljno naglasiti, jer spoljašnja ljepota je refleksija one ljepote koja se nalazi unutra. Članice Woman.Comm Cluba su osviještene i rado se uvijek odazivaju druženjima na kojima se govori o temama koje su od velikog značaja.

Dok nestrpljivo očekujemo nova druženja kluba, u nastavku donosimo fotografije koje prikazuju dio atmosfere sa jučerašnjeg događaja.

 

Latest Posts

Raport