Nedavno objavljeno

Ljeto na Vilsu: Nezaobilazno mjesto dobre zabave

Nakon male pauze, svi posjetitelji mogu ponovo pratiti, do sada, najzanimljivije utakmice Evropskog prvenstva u okviru manifestacije „Ljeto na Vilsu”.

U 18 sati snage će odmjeriti Španija i Njemačka, a malo kasnije Portugal i Francuska, a posjetitelji će uživati u gledanju utakmica Evropskog prvenstva u nogometu na tri velika LED ekrana.

Kako je na manifestaciji “Ljeto na Vilsu” uvijek lijepa i pozitivna atmosfera, organizatori su se pobrinuli da u Areni Vils pored dobre hrane, pića, praćenja utakmica, nagradnih igara partnera projekta i zabave za najmlađe, svi gosti mogu slušati i gledati zanimljive komentare predstojećih utakmica i događaja iz bogatih biografija poznatih komentatora, sportista ali i popularnih ličnosti iz različitih društvenih sfera.

Tako da i večeras, od 20:15 u Areni Vils možete pratiti, sad već popularni Podcast sa Jasminom Ligatom, sportskim novinarom, a koji se uživo emitira na Facebook kanalu Ljeta na Vilsu.

Gost večerašnjeg podcasta je Elvir Bolić, bivši bosanskohercegovački fudbaler, dok je sutra, 06.07. u istom terminu, gost Amel Tuka, bosanskohercegovački atletičar.Specijalna podcast emisija tokom Evropskog prvenstva u nogometu 2024 dostigla je veliku popularnost na društvenim mrežama, a u mini TV studiju u prostoru Arene Vils do sada su gostovali : Sabahudin Baho Topalbećirević, Nikola Nikić, Amar Ferhatović, Frenkie, Blaž Slišković, te ostali mnogobrojni gosti.

U nedjelju, u još jednoj mini pauzi pred polufinalne večeri Evropskog prvenstva, od 16:00 – 22:00 u prekrasno dekorisanoj ljetnoj bašti, bit će upriličena acoustic svirka.

Podsjećanja radi, manifestacija „Ljeto na Vilsu“ održava se od 01. maja / svibnja do 30. septembra / rujna 2024. godine na Vilsonovom šetalištu i tokom svog trajanja nudi raznovrsne i bogate sadržaje za sve generacije, a na fotografijama možete pogledati cjelokupnu atmosferu.

Latest Posts

Raport