Nedavno objavljeno

Rihanna postaje novo lice Diorovog mirisa J’adore

Muzička zvijezda i poduzetnica u svijetu kozmetike, Rihanna, pojavit će se u novoj kampanji za legendarni Diorov proizvod

Dior je najavio da će Rihanna (36), nagrađivana pjevačica i osnivačica kozmetičke linije Fenty Beauty, biti novo lice mirisa J’adore. Kampanja, koju je snimio renomirani fotograf Steven Klein, bit će predstavljena 1. septembra.

Izvršna direktorica Parfums Christian Dior, Véronique Courtois, objasnila je da je Rihanna odabrana jer utjelovljuje vrijednosti ovog mirisa. “Neobičan talenat, odvažnost i zadivljujuća ljepota ove apsolutne zvijezde idealno su utjelovljenje blistave, moćne Diorove ženstvenosti koja nadilazi generacije”, izjavila je Courtois. “Christian Dior bi je definitivno obožavao.”

Rihanna je izrazila oduševljenje zbog ove saradnje, rekavši: “Čast mi je biti zaštitno lice J’adorea. Ovaj miris, koji poznajem i volim toliko dugo, ženama puno znači. Posebno me raduje pridružiti se ovoj avanturi i doprinijeti joj kroz svoj svijet, svoju priču, svoje korijene, kao i svoju kreativnost i ženstvenost.”

Rihanna je već etablirana u svijetu ljepote, s vlastitim linijama šminke i njege kože, Fenty Beauty i Fenty Skin. Osim toga, vlasnica je firme za donje rublje Savage X Fenty, a ove godine je uvrštena na Forbesovu listu milijardera zahvaljujući uspjehu svog carstva ljepote. Nedavno je proširila svoje poslovanje lansiranjem linije za njegu kose Fenty Hair.

Prošlog mjeseca, Dior je također imenovao južnoafričku glumicu Charlize Theron svojom ambasadoricom visokog nakita i proizvoda za njegu kože.

Latest Posts

Raport