spot_img

Nedavno objavljeno

Plitvička jezera 19.4. domaćin Wine ViP Eventa

Nakon organiziranih ovogodišnjih fantastičnih pet Wine ViP Evenata Dantes sa timom odlučio je 19.travnja od 15 sati u hotelu Jezero na Plitvicama ovaj vrlo lijepi event dovesti i na Plitvička jezera. Organizatori tog ekskluzivnog događaja su Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline zajedno sa Dantesom i njegovim timom.

Navedene turističke zajednice imale su ideju da organiziraju događaj sa puno ugodnog druženja i degustiranja vrhunskih proizvoda poput vina, rakije, likera, suhomesnatih proizvoda, sira i raznih drugih delicija.

Event je namijenjen ugostiteljima – vlasnicima ugostiteljsko turističkih objekata kao i njihovim djelatnicima (konobarima, barmenima, kuharima,…), vlasnicima hotela, pansiona, kuća za odmor, iznajmljivačima i vlasnicima apartmana, vlasnicima i voditeljima trgovina, veleprodajama hrane i pića i svima koji su povezani uz turizam a žele unaprijediti svoje poslovanje u svijetu enogastronomije i turizma općenito.

Ulaz i sve je BESPLATNO – degustacije vina, rakija, likera, sira i raznih delicija, a besplatna su i predavanja za sve goste iz turizma i gore navedenih djelatnosti.

Obavezna je potvrda sudjelovanja direktno telefonom na +385 99 732 5985 (Danica) ili putem e-maila na marketing@plitvickedoline.hr

Program događaja započinje od 15 sati i traje do 21 sat.

Osim druženja i degustiranja biti će orgnizirane tri fantastične edukativne radionice.

Prva radionica je Lička gastro čarolija a koju će voditi edukatorica Chefica Doris Vlah. Radi se o  edukativnoj gastronomskoj radionici i prezentaciji moderne ličke kuhinje za kuhare i Chefove. A nakon toga dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge, mentorice i stručnjakinje za gostoljubivost Sanje Krmpotić pod nazivom Gostoljubivost – ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma, te savjetnice i edukatorice za customer service, Svjetlane Ranek Franjul sa temom – Moć  emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

Edukativni dio završavamo sa prezentacijom rezultata projekta „Tajni gost“, a koju će imati direktorica agencije Heraklea Željka Bakmaz.

A nakon toga slijedi druženje sa partnerima izlagačima uz degustaciju raznih pića i delicija.

Neki od 25 izlagača su Alexander Commerce, Vina Prelac, Dukat sirevi, Vinska kuća Matić, Veleučilište PAR Rijeka i Srednja škola Plitvička jezera, Mesna industrija Janežić, OPG Dean Prodan, OPG Turkalj, Suza rakije i likeri, Matiška vina, Vinarije Iuris, Đurinski i Florijanović, Ošo, Premium začini, Pepas savijače, OPG Furlan, PIK Vrbovec, Plitvička štrudla, Slovin Slunj, Zigante tartufi, Destilerija Pavelić, Vina Antunović – Vinaija Lika,…

Organizatori vas pozivaju na “čašicu” razgovora, druženja i edukacija!

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img