spot_img

Nedavno objavljeno

GISELE BUNDCHEN: Najljepša ruža u vrtu

U novoj Balmainovoj kampanji slavna manekenka utjelovila je “radost, ženstvenost i bujnost“ ruže

Luksuzna kuća Balmain predstavila je kampanju za proljeće 2024. s legendarnom Gisele Bündchen (43) koju je snimio modni fotograf Rafael Pavarotti.

U saopštenju za štampu, kolekcija je opisana kao prihvatanje „radosti, ženstvenosti i bujnosti“ ruže, a Gisele je bila savršena osoba koja je utjelovila taj osjećaj.

Gisele Bündchen zaštitno je lice Balmainove kolekcije za proljeće 2024

“Očito je da je ona legendarna ljepotica – ali njena ljepota koja oduzima dah nekako se transformiše u nešto još moćnije kada se kombinuje sa onom istinskom srećom i samopouzdanjem koje ona neprestano projicira više od dvadeset godina, kako na pisti tako i na onim bezbrojnim naslovnicama i editorijalima, koje sam uvijek kidao iz časopisa i čuvao kao inspiraciju“, rekao je Olivier Rusteing, kreativni direktor Balmaina.

Proljetna kolekcija spoj je romantizma i ženstvenosti s dozom odvažnosti koja je karakteristična za Rousteinga. Kreacije demonstriraju Balmainovu stručnost kada je riječ o silueti i formi, dok živopisni printovi, uključujući klasične tačkice koje se nalaze u dizajnu Pierrea Balmaina, unose element neočekivanog. Rousteingova vizija pariškog vrta oživljena je bogatom paletom boja, oblika, tekstura i uzoraka, s fokusom na umijeće izrade ateljea i istorijskih arhiva kuće.

Latest Posts

Raport

spot_img