spot_img

Nedavno objavljeno

Galaxy S24 serija: Osvježenje stila i funkcionalnosti za modernu poslovnu ženu

U svijetu u kojem poslovni uspjeh često zavisi od tehnološke povezanosti i fleksibilnosti, Samsung je predstavio novu Galaxy S24 seriju, dizajniranu da zadovolji sve potrebe moderne poslovne žene. S24 serija, sa svojim naprednim funkcijama i elegantnim dizajnom, nije samo pametni telefon, već simbol profesionalizma i stila.

A da je to zaista tako svjedoči revolucionarna upotreba vještačke inteligencije u modelima Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra. Galaxy AI[1] stavlja u središte inteligentne funkcije i karakteristike kojima možete olakšati vaša svakodnevna iskustva pametnog telefona i ukloniti prepreke koje koče ostvarenje vašeg punog potencijala. Osim produktivnosti i komunikacije, AI funkcije otvaraju i nove mogućnosti kreativnog izražavanja.

Dizajnirano s elegancijom na umu

Svaki element Galaxy S24 serije dizajniran je s pažnjom prema detaljima. Okvir od titanija s mat završetkom ne samo da pruža izdržljivost i lakoću, već i osigurava da uređaj ostane elegantan i bez otisaka prstiju. Sa ravnim ekranom visoke rezolucije, Galaxy S24 serija nudi optimalno iskustvo gledanja bez smetnji, dok se istovremeno lako smješta u torbicu svake poslovne žene.

Zaljubljenice u fotografiju će posebno cijeniti naprednu telefoto kameru od 50MP sa 5x optičkim zumom. Ovaj napredak u zumiranju korisnicama pruža više fleksibilnosti pri snimanju udaljenih subjekata s izuzetnim detaljima i jasnoćom, a unaprijeđen je segment uređivanja fotografija i video zapisa. Nove mogućnosti uključuju sofisticirane algoritme za zadatke poput uklanjanja objekata, ispravke slika i drugih funkcija, bez potrebe za drugim AI softverima koje ste ranije viđali na internetu.

Još jedno obilježje Galaxy S24 serije pametnih telefona  je mogućnost Circle to Search koja korisnicama omogućava fizičko iscrtavanje kruga bilo čega na ekranu i odmah pretraživanje na Googleu kako bi otkrili relevantne rezultate. Tako da sada možemo reći zbogom ručnom pravljenju screenshota ekrana ili preuzimanju slika i njihovom slanju na Google.

Ostanite u toku sa svim dešavanjima, ali fokusirane na vožnju

Iako su žene poznate po multitaskingu, u automobilu će funkcija Android Auto automatski sažeti dolazne poruke i predložiti odgovarajuće radnje, uključujući slanje predviđenog vremena dolaska (ETA), kako biste ostali povezani dok istovremeno održavate fokus na cesti. Baterija vašeg novog telefona S serije će izdržati i dane najveće gužve,

Bilo da ste poslovna žena ili samo pasionirana zaljubljenica u novu tehnologiju, eleganciju i stil, nova Samsung Galaxy S24 serija upravo je ono što ste oduvijek tražile. Unaprijedite svoj posao i život najnaprednijim uređajima Galaxy S serije dosad. Koji god S24 telefon da odaberete, pokretat će ga Galaxy AI kako bi vam pojednostavio svakodnevnicu i nadahnuo vas da slijedite ambiciozne ciljeve jer je to ono što AI

Pametni telefon Galaxy S24 Ultra u Bosni i Hercegovini se mogu kupiti u titanij crnoj, titanij sivoj, titanij ljubičastoj i titanij žutoj boji. Modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 dostupni su u oniks crnoj, mramorno sivoj, kobalt ljubičastoj i ćilibarno žutoj.

Više informacija potražite na linkovima:

https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s24/

https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s24-ultra/

 

[1] Samsung ne daje nikakva obećanja, osiguranja niti garancije u pogledu tačnosti, potpunosti ni pouzdanosti rezultata dobijenih AI funkcijama. Prijava na Samsung Account može biti potrebna za korištenje određenih Samsung AI funkcija. Galaxy AI funkcije bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima

Latest Posts

Raport

spot_img