Nedavno objavljeno

PAMELA ANDERSON: “Sada ponovo ličim na sebe”

U intervjuu za američki časopis “Allure”, glumica je priznala da žali što je radila botoks

Dugo smatrana seks simbolom, američka glumica Pamela Anderson nedavno je promijenila svoj imidž, a ujedno i odnos prema ljepoti. Ona koja je pokrenula pokret za oslobađanje žena i slavnih od šminke, prigrlila je prirodnost i odlučila više ne izlaziti našminkana.

Nakon što je nedavno postala suosnivačica američkog veganskog brenda za njegu kože “Sonsie”, časopis Allure iskoristio je ovu objavu da se osvrne na njenu glumačku karijeru. Pamela je tu priliku iskoristila da kaže nešto na temu injekcija botoksa i odnosa prema svom imidžu.

“Radila sam botoks i to je izazvalo pad obrva, izgledala sam kao druga osoba… i pomislila sam: zašto radim ovo sranje? Sada sam slobodna i riješila sam se svega toga i opet ličim na sebe”, otkrila je glumica, priznavši da je prošlo više od tri-četiri godine otkako je prestala s botoksom.

Iako se čini kontradiktornim da bivša “Playboy djevojka” ne želi više izgledati mladoliko, to je uglavnom zato što je dugo bila žrtva imidža seks simbola koji ju je pratio. “Kako sam bila na naslovnici Playboya, ljudi su imali očekivanja”, kazala je.

Pedesetšestogodišnja glumica odlučila je živjeti tako da je godine ne opterećuju, i sebe ne doživljava starom. “Danas se osjećam puno senzualnije. Ovako te tvoj partner vidi bez šminke. Skoro da je i seksepilnije, rekla bih”, zaključila je popularna glumica, model i majka dvoje djece.

 

Latest Posts

Raport