spot_img

Nedavno objavljeno

Novi makeup proizvodi za Valentinovo za koje smo sigurni da će vas oduševiti

„Želja srca“ i „Ljubav“ neki su od naziva ograničenih kozmetičkih kolekcija lansiranih povodom Dana zaljubljenih

Iako crvena i ružičasta boja te motivi srca, ruža i anđela svakako nisu ograničeni na ovo doba godine i nisu rezervisani samo za Dan zaljubljenih, kozmetički brendovi iskorištavaju tu priliku da pojačaju romantiku svojim slatkim pakovanjima i zabavnim nijansama. Predstavljamo nekoliko novih kozmetičkih proizvoda i kolekcija koji su tematski vezani za Valentinovo

PAT McGRATH

S plavom, rosnom baršunastom ružom na crvenoj podlozi, samo pakovanje proizvoda iz limitirane kolekcije Heart’s Desire brenda Pat McGrath, slavne britanske makeup artistice, izgleda kao umjetničko djelo. Upareno s predivnim nijansama ljubičaste, boje breskve i boje kože, dobivate savršen komplet, koji čine ruž za usne, sjene za oči i hajlajter. Set košta 174 dolara, ali se proizvodi mogu kupiti i pojedinačno.

LAURA MERCIER

Iako su ruže uvijek dobrodošla poslastica za Dan zaljubljenih, francuska vizažistica Laura Mercier na umu je imala nešto drugačiji buket. Njen istoimeni brend, jako  popularan među tiktokericama, izbacio je „Glacé Bouquet Lip Glacé Duo“ koji se sastoji od dva sjajila za usne, jedno blijedoružičasto, a drugo u toploj ljubičastoj nijansi, spremna za romantično veče.

TOM FORD

Za Valentinovo, Tom Ford Beauty predstavlja novu Love Collection, liniju od četiri proizvoda u jarko crvenom pakovanju. Proizvod koji najviše plijeni pažnju je kvartet sjenila za oči u obliku srca, a kolekciju zaokružuju rumenilo te dva ruža. Za ljubitelje luksuza, kolekcija „Ljubav“ mogla bi postati njihova srodna duša.

LANEIGE

Laneige ima poseban poklon za kupce ovog prazničnog perioda: potpuno novi duo svojih najprodavanijih proizvoda. Limitirano izdanje seta „Berries ‘N Choco Kisses“ uključuje popularni balzam za usne „Berry Lip Glowy Balm“ i limitiranu masku za suhe usne „Chocolate Lip Sleeping Mask“, što podsjeća na klasičnu valentinovsku poslasticu – jagode u čokoladi.

KIKO

KIKO vam nudi da iskusite zvjezdanu ljubav svojom magičnom kolekcijom za Dan zaljubljenih nazvanom „Stellar Love“. Talijanski brend otkriva svoju koncepciju romantike i ljepote u zvjezdanom svemiru koji mijenja tradicionalnu ružičasto-crvenu atmosferu dana koji slavi  ljubav.

Latest Posts

Raport

spot_img