spot_img

Nedavno objavljeno

Led na koži

Kate Moss se kune u svoje svakodnevne “ledene tretmane lica” koji joj navodno pomažu da izbjegne jutarnju natečenost. Ta 46-godišnja manekenka kaže kako potapanje lica u sudoper ispunjen ledom i krastavcima pomaže zatezanju kože i čini je trenutno budnom. Iako stavljanje lica u hladnu vodu možda nije za svakoga, trljanje kockice leda po koži jednostavan je i pristupačan način za postizanje besprijekornog izgleda.

Ako vas je zaintrigirao ovaj ledeni tretman, evo kako trljanje kockice leda može utjecati na vaše lice:

1. Čini vašu kožu blistavom

Masiranjem lica ledom dolazi do stezanja krvnih žila i u početku smanjuje protok krvi u koži. Kao odgovor, vaše tijelo počinje cirkulirati više krvi prema vašem licu, a rezultat je sjajan i zdrav izgled kože.

2. Pojačava apsorpciju ostalih proizvoda za njegu kože

Trljanjem kocke leda preko kreme ili seruma pomoći ćete proizvodu da prodre dublje u kožu. Kad se kapilare na vašem licu stisnu, to stvara efekt uvlačenja, što pomaže vašoj koži da bolje upija proizvode za njegu.

3. Može smanjiti podočnjake

Redovito nanošenje leda na lice smanjuje proširene krvne žile i može vam pomoći da minimizirate podočnjake i natečene oči. Zamotajte kocku leda u čistu krpu i nanesite je na kožu ispod očiju. Za bolje rezultate zamrznite sok od krastavca i koristite ovu smjesu za područje oko očiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Latest Posts

Raport

spot_img