Nedavno objavljeno

Demi Moore je luda za svojim psićem

Čivava Pilaf, koju je 61-godišnjoj glumici poklonila jedna od njene tri kćerke, “gostovala” je i na televiziji

Glumica Demi Moore ne odvaja se od svoje čivave imena Pilaf. Tako je kujicu tešku kilogram i po povela sa sobom i u New York na promociju serije Feud: Capote vs. Swans. Pilaf je prisustvovala jutarnjim i kasnim projekcijama, sjedila tokom intervjua, nadzirala davanje autograma i pozirala na gradskim ulicama.

Demi Moore dovela je Pilaf u emisiju kod Stephena Colberta

Čivava, koju je 61-godišnjoj glumici poklonila jedna od njene tri kćerke, pojavila se i na televiziji, kada je Demi gostovala u emisiji kod Stephena Colberta. “Pilaf, moja mišica, ona je zvijezda. Moj sićušni suputnik… Ona je blago, ona je kao moje malo dodatno srce”, raznježila se Demi.

Demi Moore pričala je o tome kako je mislila prijaviti Pilaf za Guinnessovu knjigu rekorda. Međutim, jedna druga “džepna” čivava po imenu Pearl certificirana je kao najniži pas na svijetu. Demi je zato okrivila Pilafine noge rekavši da su kao u “supermodela”.

Čim se Pilaf pridružila razgovoru, Colbert je bio oduševljen, te je rekao Demi: “Zapravo više ne želim razgovarati s tobom, želim razgovarati s Pilaf”, ugnijezdivši psića u svoj sako. “Dobrodošla si u svako doba. Ne moraš doći s njom”, obratio se voditelj CBS-a čivavi, čemu se Demi oduševljeno nasmijala.

New York je samo još jedna stanica na Pilafinoj svjetskoj turneji. Tokom posljednje dvije godine Demi ju je vodila svuda, uključujući finale French Opena, prve redove na Sedmici mode u Milanu, pa čak i pariški Louvre.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img