Nedavno objavljeno

Victoria sarađuje samo s najboljima

Victoria Beckham lansirala je kolekciju satova s Breitlingom

Victoria Beckham i Breitling su se udružili kako bi stvorili kolekciju satova ograničenog izdanja, sa serijom Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham koja preispituje poznate, čiste linije Breitlingovog popularnog Chronomata.

“Breitling je uvijek pomicao granice i redefinirao švicarsko urarstvo”, kazala je Victoria Beckham. “Radi se o jednostavnoj svakodnevnoj eleganciji, koja je itekako u skladu s filozofijom moje marke. Njihova vrhunska izvedba i majstorska izrada satova su nevjerovatni.”

Kolekcija je ograničena na 1500 komada, a dostupna je bojama koje su inspirirane nijansama koje se mogu naći u modnoj kolekciji Victorije Beckham za proljeće i ljeto 2024, s brojčanicima u pepermint, pješčanoj, sivoj i duboko plavoj boji.

Georges Kern, izvršni direktor Breitlinga, rekao je: “Žensko tržište važnije je nego ikad. Breitling je ‘kul i opuštena alternativa’ u industriji satova kada je riječ o dizajnu proizvoda i oglašavanju jer se odmiče od konvencionalnog pojma klasičnog sata. Breitling ima relevantnu povijest u ženskom segmentu, u rasponu od šik i aerodinamičnih satova za svakodnevno nošenje do komada koji liče na nakit. Rezultat je šik, višenamjenski sat za žene koje žele najbolje od oba svijeta: mode i funkcije.”

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img