Nedavno objavljeno

Zavrzlama Art Studio: Umjetnost, poslovni uspjeh i humanitarnost – Nadira Ahatović pionirka Women Expo trke!

Nadira Ahatović je kreativni um iza Zavrzlama Art Studija, brenda koji već sedam godina oblikuje priču u svijetu grafičkog dizajna. S ponosom ističe da su postali jedan od najprepoznatljivijih brendova u Bosni i Hercegovini, gdje je njihova kreativnost postala sinonim za uspjeh. Njihova misija je jednostavna – inspirirati ljude kroz vizualno iskustvo, a dosadašnji rad odražava predanost ovoj misiji.

Zavrzlama Art Studio je dobitnik nekoliko značajnih priznanja i poticaja, među kojima se ističe nedavno primljeni zlatnik grada Sarajeva, uručen od strane gradonačelnice. Ovo priznanje dodatno potvrđuje njihovu izuzetnu kreativnost i doprinos lokalnoj umjetničkoj sceni.

Uz sve to, Nadira je također majka troje djece i vlasnica restorana. Njena posvećenost umjetnosti i poslu ističe se i uključivanjem u trku za Women Expo, gdje želi podijeliti svoju priču o uspjehu i potaknuti snalažljivost kod žena poduzetnica.

Također, želimo istaći humanitarnu prodaju broševa Palestine, čiji je idejni tvorac Ajla Krajina. Ajla je zajedno sa studijem kreirala predivnu priču, gdje sav prihod od prodaje broševa ide u humanitarnu organizaciju pomozi.ba, koja će dalje distribuirati sredstva onima kojima je najpotrebnije. Ovaj inspirativni projekt podržan je i od strane zamjenice ambasadora Rub Al Jaml.

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img