Nedavno objavljeno

Ovo je pet najtvrdoglavijih pasmina pasa

Baš poput ljudi i neke pasmine pasa su tvrdoglavije od drugih.

Pripadnici ovih pasmina uvijek žele da je po njihovom, zbog čega nisu dobar izbor za vlasnike početnike. Ovi psi trebaju vlasnika čvrste volje koji će ih znati dobro odgojiti.

5. Rotvajler

Ovaj snažni pas može biti divan porodični ljubimac, ali samo uz iskusnog vlasnika te ako ga se dobro dresira, bez popuštanja i uz čvrstu dosljednost. Ako disciplina izostane, rotvajler se može početi ponašati kao vođa čopora i tada čak pokazivati agresivnost.

4. Jack Russell terijer

Nestašni i vragolasti Jack Russell terijer bez problema će inicirati sukob snage volje sa svojim vlasnikom ako primijeti da je on neodlučan. Ovi su psići žilavi, pametni i energični.

3. Jazavičar

Veliki pas u malom pakovanju – tako je najbolje opisati temperamentnog i vrlo tvrdoglavog jazavičara. Prilično su neovisni i svojevoljni, pa se neće bojati uhvatiti ukoštac i s pet puta većim psom, baš zbog toga što misle da to mogu.

2. Engleski buldog

Riječ je o izuzetno inteligentnoj pasmini čiji pripadnici mogu biti prilično tvrdoglavi ako vlasnik nije dovoljno odlučan. Engleski buldog mora poštovati svoga vlasnika jer, ako se to ne dogodi, potpuno će se oglušiti na svaku njegovu naredbu.

1. Bigl

Simpatično neovisan, bigl će naći zabavu bilo gdje ako ga ostavite samog. Nevolje mogu nastati ako je vlasnik previše ravnodušan i ne posvećuje dovoljno pažnje dresuri svog psa te ako ne zna kakvo se veliko karakterno biće krije u malom tijelu bigla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beagle (@beagle_l_o_v_e)

index.hr

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img