Nedavno objavljeno

spot_img

Mousse od limuna

POTREBNO:
340 g krem ​​sira (omekšalog na sobnoj temperaturi),
1 šolja (225 g) šećera u prahu,
sok od 1 limuna (oko 1/4 šolje),
prstohvat soli,
1 šolja (238 g) vrhnja za šlag (plus još za ukras),
kriške limuna,
1 šolja sitno mljevenih kolačića od prhkog tijesta
PRIPREMA: U velikoj zdjeli mikserom mutite krem ​​sir dok ne postane lagan i pahuljast. Dodajte šećer u prahu, limunov sok i so te miksajte dok se sve ne sjedini. Lagano umiješajte vrhnje za šlag.
Zdrobljene kolačiće od prhkog tijesta rasporedite u 4 desertne šolje, dodajte mousse od limuna i stavite u frižider dok se ne zgusne (najmanje sat). Prije posluživanja prelijte preostalim tučenim vrhnjem i ukrasite kriškama limuna.

Latest Posts

Raport