spot_img

Nedavno objavljeno

Nova essence Trendovska kolekcija: Beauty Looks like Emily in Paris

Više zabave, više ljepote, više drame: to je Emily u Parizu! Nabrijana Netflixova serija s francuskim štihom vodi nas u Pariz. Volimo pratiti Emily Cooper i njezine najbolje prijateljice kroz njihove burne živote u gradu ljubavi – i nadahnuti se njihovim privlačnim izgledom. Kako bi skratili vrijeme do dugo očekivane četvrte sezone, essence slavi stilove oko Emily, Mindy i Camille s novom Emily in Paris Trendovskom kolekcijom.

Ostaje samo jedno pitanje: Što će se sljedeće dogoditi s Emily i Gabrielom – hoće li ili neće?

Paleta sjenila za oči  01

Za izgled očiju u koji ćete se zaljubiti: ova paleta sjenila nudi devet visokopigmentiranih, toplih nijansi, poput ružičaste i ljubičaste, kao i svjetlucave i mat teksture za različite izglede očiju. Pravi HIGHlight je Eiffelov toranj koji iskoči kada otvorite paletu.

THE FALSE LASHES VOLUME & CURL maskara 01

Déjà vu? Ne, dobro ste vidjeli: popularna essence THE FALSE LASHES VOLUME & CURL MASKARA sada je dostupna u limitiranom dizajnu Emily in Paris. Četkica od uvijenih vlakana daje maksimalan volumen za uvijene trepavice s izgledom umjetnih trepavica..

Hydrogel flasteri za područje oko očiju 01

Jeste li cijelu noć bili vani i uživali u pariškom noćnom životu? I dalje možete izgledati svježe zahvaljujući Hydrogel Eye Patches: flasteri s hijaluronskom kiselinom njeguju područje oko očiju i ugodno hlade kožu. Mali flasteri za buđenje dolaze u obliku srca u holografskoj ružičastoj boji.

Creamy tuš za oči 01

Uhlala, c’est très chic! Ovaj 2 u 1 kremasti tuš za oči stvara zadivljujuće izglede “shadow liner” s daškom francuskog šarma. Crna, kremasta tekstura tuša za oči lako se nanosi pomoću integriranog kista za tuš za oči.

Plumping ulje za usne  01

To je izgled: tekstura essence Plumping ulja za usne hrani usne i ima učinak punjenja – za usne koje se mogu ljubiti, smoochie! Suptilne zlatne svjetlucave čestice stvaraju sjajnu završnicu.

Baked blushlighter 01

Nema potrebe za crvenjenjem: sa svojim ružičasto-zlatnim završnim slojem, pečeni blushlighter daje vam prirodnu blistavost i stvara prekrasan sjaj. Tekstura je svilenkasto meka i blago svjetlucava. Također ćete se zaljubiti u ambalažu Eiffelovog tornja.

Matte ruž za usne 01

Ovaj ruž spreman je za svaki flert (ili kroasan): kremasta formula ovog mat ruža za usne stvara mekani, mat završetak i naglašava usne zahvaljujući intenzivnoj pigmentaciji u bogatoj ružičastoj boji.

Balzam za usne 01

Što ne smije nedostajati Emilynom izgledu? Meke i njegovane usne. essence balzam za usne ima hranjivu formulu obogaćenu vitaminom E i uljem jojobe kako bi se u to uvjerio. Usne sjaje u nježno ružičastoj boji sa suptilnim sjajem za šetnju gradom ljubavi ili savršen uredski look.

Latest Posts

Raport

spot_img