spot_img

Nedavno objavljeno

Ljubavna priča ispričana kroz mirise

Victoria Beckham nije predstavila jedan, već tri parfema, a svaki priča priču dragu njenom srcu

Victoria Beckham jeste slavna osoba – ali njeni novi parfemi ne spadaju u parfeme slavnih za masovnu upotrebu. Počevši od 200 eura za 50 mililitara i 290 eura za 100, tri mirisa – Suite 302, Portofino ‘97 i San Ysidro Drive – zauzimaju isti ultraluksuzni prostor kao i Victorijina modna marka. Svaki miris, stvoren u saradnji s parfimerom Jérômeom Epinetteom, priča priču o ključnim trenucima u njenom životu i braku s Davidom Beckhamom.

Suite 302, s notama crne trešnje, duhana i ruže, budi uspomene na obnovu bračnih zavjeta 2004. godine. San Ysidro Drive, parfem od ruže s notama šafrana i jantara, ono je što Victoria Beckham naziva svojim svakodnevnim mirisom, a inspiriran je njenim preseljenjem u Kaliforniju i mirnom wellness scenom koju je tamo otkrila. Portofino ‘97, začinski citrusni miris s notama bergamota, jantara, morskih nota, mošusa i pačulija, inspiraciju crpi s balkona hotela na talijanskoj obali gdje su mlada Victoria i David ljetovali prije nego što je njihova romansa postala javna.

Victorija Beckham kaže da je na mirisima radila osam godina – daleko prije lansiranja čak i njenog kozmetičkog brenda. Ali ovo nije njen prvi pohod na mirisni prostor: još 2006. ona i David sarađivali su s Cotyjem na popularnom mirisu Intimately Beckham.

Latest Posts

Raport

spot_img