spot_img

Nedavno objavljeno

AFRODITA PROFESSIONAL X-SHOT: Mlađi izgled kože bez injekcije!

Ako se želite počastiti posebnim tretmanom za njegu lica, evo vam prijedloga iz prve ruke: Afroditin serum X-Shot preporodit će vašu kožu a da je ne morate izlagati invazivnim tretmanima

Napisala Mersiha Drinjaković

Znate kako je kad se posvećeno bavite svojim poslom, a pritom stvarno volite to što radite, i stalno se vrtite u krugu obaveza kojima nikako ne vidite kraj (znaaam da će se mnogi pronaći u ovome). Eh, pošto je život satkan od puno posla, ali i malih stvari koje vam svakodnevnicu čine ljepšom, ponekad i ja zastanem pa pomislim kako bi bilo dobro da napravim nešto za sebe, za svoje tijelo i lice. Svako od nas voli osjećaj maženja i paženja, koliko god govorili i čak mislili da nije tako.
Elem, nađem ja sebi lijepo vremena (kome ću ako neću sebi) da se u Sarajevu, u kafeu Talks & Giggles, ugodno podružim sa kolegicama, ali i timom iz Afrodite, kreativnim spojem Slovenki, Bosanki i Hercegovki. Sve tri dame iz Afrodite su izgledale odlično, pa sam odmah pitala kako su tako svježe i podmlađene, a znam da kao i ja baš imaju puno posla i jure okolo završavajući zadatke. Kažu mi, strpi se, sve ćemo reći uskoro. I tako, uz kafu, sendviče i kolače, saznam i šta je to novo spremio brend Afrodita Professional. Inovacija je nazvana X-Shot i, kako nam rekoše, efikasna je alternativa i dopuna invazivnim injekcijskim tretmanima. Taman za mene!

Imitacija djelovanja botoksa

X-Shot je jedinstven spoj pet vodećih peptida na tržištu, i, kako sam shvatila iz prezentacije, kad ga koristite imate efekat pet godina mlađeg izgleda kože i to u samo pet dana! Računam u sebi koliko bih u odokativnoj procjeni slučajnog posmatrača mogla imati godina. I zaključim kako sam ja dobrodržeća 45-godišnjakinja s maštom 18-godišnjakinje, a ako me X-Shot podmladi i odem u kategoriju od 30 i nešto ljeta, to je idealno rješenje.
Ovo je prvi proizvod u asortimanu Afrodite Professional koji imitira djelovanje botoksa, s ciljem da inhibira grčenje mišića lica i potiče njihovo opuštanje, smanjujući tako mimičke bore. Moje bore su smijalice; nemam onih na čelu od mrštenja, već mrežu borica oko očiju, što je valjda znak da imam pozitivan stav prema životu.


Eh, ima X-Shot formulu za sve tipove kože koji pokazuju znakove starenja. Odgovara koži s mimičkim borama na čelu, oko očiju i usta, kao i koži koja je izgubila volumen u području obraza i koži koja izgleda beživotno i opušteno. Lagana i brzo upijajuća emulzija potpuno se stapa s kožom, čineći svakodnevnu primjenu jednostavnom i ugodnom. Ne samo da će vam koža izgledati mlađe, već ćete i osjetiti razliku u njenoj teksturi i tonusu.
Uz Afrodita Professional X-Shot, odlazak na tretmane botoksom postaje prošlost. “Pružite svojoj koži ljubav i pažnju koju zaslužuje uz ovaj revolucionarni proizvod koji obećava rezultate u rekordnom vremenu.” Sačekat ću da vidim rezultate i svakako ću javiti kako funkcionira.
Ostanite mlađi, osjećajte se ljepše – to je poruka koju nosi X-Shot! Ja bih dodala da se svakako osjećam mladom u duši, ali ako X-Shot pripomogne i u ovom pojavnom smislu, neću se buniti.
Ako ne vjerujete meni, probajte sami. Za više informacija i detalja o novom proizvodu posjetite Afroditinu web-stranicu ili se obratite timu za korisničku podršku. Ali, svakako isprobajte X-Shot. U ova prva dva dana, ja sam baš zadovoljna!

Gracija 438, oktobar 2023.

Latest Posts

Raport

spot_img