spot_img

Nedavno objavljeno

L’OREALOVA GALA VEČER: U misiji ljepote i različitosti

L’Oréal Paris partner je ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, a njegova misija: inspirirati svaku ženu da se osjeća samopouzdano i dostojno crvenog tepiha – Jer svaka od nas to zaslužuje! – predstavljena je na veličanstvenom gala događaju

Na Festivalskom trgu 29. SFF-a upriličen je jedinstveni događaj Gala evening L’Oréal, koji je okupio brojne poznate ličnosti, ljubitelje ljepote iz svijeta filma, umjetnosti i dizajna, novinare i influensere, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz regije. Među prisutnim gostima našli su se i mega lica L’Oreal Paris brenda Katarina Baban, Olja Levic i Ida Prester.
L’Oréal Paris već godinama slavi ljepotu, pri čemu su kreativnost, moda i raznolikost u njegovom fokusu. Ovaj svjetski poznati brend svoju jedinstvenu viziju ljepote dijeli uz podršku mnogih slavnih ambasadorica kao što su Eva Longoria, Helen Mirren, Jane Fonda, Julianne Moore ili Elle Fanning. Njihove uspješne i inspirativne karijere, zajedno s njihovom karizmatičnošću, odražavaju slogan brenda “Jer vi to zaslužujete”, univerzalnu poruku koja već 40 godina osnažuje poimanje ljepote.

Za one koji to ne znaju, valja reći kako je za besprijekoran izgled učesnica Sarajevo Film Festivala zaslužan tim profesionalnih vizažista, a kruna dugogodišnjeg partnerskog odnosa SFF-a i L’Oréala Paris bila je upravo glamurozna Gala večer.
Uvodnim govorom je voditeljica Ida Prester predstavila vrijednosti i misiju brenda te najavila program. Na događaju prisutnima su se obratili Sebastien Aubert, generalni direktor Odjela za proizvode široke potrošnje za regiju Adria-Balkan u kompaniji L’Oréal, i Emir Smailbegović, komercijalni direktor L’Oréala za Bosnu i Hercegovinu. Oni su iskazali zadovoljstvo što su u partnerskim odnosima s najvećom filmskom smotrom u regionu – Sarajevo Film Festivalom.
Gosti su uživali u ukusnim delicijama i osvježavajućim pićima, te energičnom i jedinstvenom muzičko-scenskom performansu dua Sax ‘n’ Groove, kojeg čine DJ i saksofonista, uz moto “Naša energija nema granice.” Nakon ovog sjajnog dvojca, uslijedio je Mirror Ballet Show: modna i elegantna koreografija obogaćena elementima baleta i kostimima balerina, koja je dala poseban futurističku notu klasičnom baletskom nastupu.
Ovogodišnji gala događaj koji je stavio novu krunu na saradnju SFF-a i omiljenog brenda ljepote L‘Oréala Paris zasigurno ćemo dugo pamtiti.

Latest Posts

Raport

spot_img