spot_img

Nedavno objavljeno

Rihannina kolekcija za mame i buduće mame

Muzička zvijezda Rihanna lansirala je novu kolekciju grudnjaka za trudnice i dojilje, a u živopisnoj kampanji pojavljuje se sama “kraljica svih majki”

Tokom obje svoje trudnoće, pjevačica Rihanna – za koju kažu da je vjerovatno mama s najviše stila na svijetu – dokazala je da trudnički stil može izgledati izuzetno moderno. S obzirom na to da trenutno čeka drugo dijete s A$AP Rockyjem, moglo bi se reći da je slavna pjevačica sada već majstorica trudničkog stila. Zato je sasvim prirodno i da kroči u svijet dizajna za trudnice.

Tako je za svoj brend donjeg rublja Savage x Fenty Rihanna dizajnirala kolekciju za “mame i buduće mame”. Cilj joj je, kako je izjavila, slaviti majčinstvo nudeći udobne i funkcionalne komade koji “ne žrtvuju stil i seksepil”. S tri nova grudnjaka, kolekcija je upotpunjena i majicom s natpisom “MAKE MORE BABIES”.

“Nova kolekcija za trudnice donosi samopouzdanje i udobnost mamama u svakoj fazi njihovog putovanja”, rekla je Rihanna.

Grudnjaci od čipke i pamuka, u bojama “crnog kavijara”, “ljubičaste lavande”, “platinasto sive” i ׅmornarsko plave”, dolaze s korpicama koje se mogu otkopčati radi lakšeg dojenja. Dizajnirana s potpornom elastikom, kopčama za dojenje i podesivim naramenicama, Rihannina kolekcija grudnjaka će sigurno obradovati mnoge mame.

Latest Posts

Raport

spot_img