spot_img

Nedavno objavljeno

Festivalski look

Znamo da je za festivalskih dana važno odabrati prave odjevne kombinacije za brojne događaje i zabave, ali još je važnije kako ćete se vi osjećati u svojoj koži. Evo prijedloga koji bi vam mogli pomoći da postignete besprijekoran izgled za crveni tepih SFF-a

Telescopic Lift

Šta je final touch za glamurozni festivalski look? Pa to je sigurno posljednja inovacija iz L’Oréal Paris laboratorija: nova, Telescopic Lift maskara, koja nam stiže sa ekskluzivnom četkicom dizajniranom za podizanje i uvijanje trepavica. Čini trepavice do čak +5 mm dužim i pruža volumen do 36 h. Zahvaljujući dvostranoj četkici, koja doseže do svake trepavice i odgovara svim tipovima trepavica, maskara pruža više efekata u isto vreme: podiže trepavice, uvija ih, izdužuje i pruža im volumen. Formula je obogaćena ceramidima te trepavice izgledaju njegovano i ojačano. Želimo sve ovo u jednoj maskari! Telescopic Lift maskara je oftalmološki testirana i pogodna je kako za osjetljive oči, tako i za žene koje nose kontaktna sočiva. Pored toga, ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.
+5MM*
36H**

*Instrumentalni test, 25 žena
**Potrošački test, 111 žena

Dream Long XXL Fiber Maska za kosu

Da biste imali postojanu frizuru svaki festivalski dan – sigurno ćete je izlagati pranju, feniranju, farbanju… Sačuvajte posljednjih 20 cm vaše kose uz pomoć L’Oréal Paris Elseve Dream Long XXL Fiber maske za dugu i oštećenu kosu! Ojačava slabe vlasi kose i čini je sjajnom i trenutno raspetljanom. Postignite XXL efekt punije dužine i zdravijeg izgleda kose. L’Oréal Paris Elseve Dream Long XXL Fiber maska posjeduje tehnologiju obnavljajućih vlakana s pro-kolagenom koja se aktivira laganim pljeskanjem ruku. Vlakna obavijaju vlasi kose i zaglađuju kutikulu. Proizvodi iz Elseve Dream Long linije osiguravaju njegu bez otežavanja za bujniju i sjajnu dugu kosu.

Color Riche Intense Volume Matte

Ovo je ruž za usne koji će izdržati sve festivalske izazove: formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i arganovim uljem. Za pune i senzualne usne. Postojanost do 16 h. Jedanaest veoma intenzivnih i pigmentiranih nijansi.
16H***

***Potrošački test, 101 žena

True match

Možemo odjenuti svečane toalete, dizajnerske haljine, ali ono što je najvažnije – besprijekoran izgled kože je ono što će privući pažnju svih. L’Oréal Paris predstavlja True Match, tvoju nijansu – od sada samo još bolju.  Nove nijanse stvorene tako da odgovaraju različitim tonovima kože. Osim toga, pružit će ti intenzivnu hidrataciju uz formulu obogaćenu hijaluronskom kiselinom.
Čak je 99,5 % žena pronašlo svoju odgovarajuću nijansu.
Lako se blenda i još bolje stapa s različitim tonovima kože. Dostupno u 15 nijansi.
99,5%****

****Potrošački test, 211 žena

L’Oréal Paris Elseve Bond Repair njega

Kakav izgled trebamo za crveni tepih, za party ili afterparty – svejedno je šta ćete odjenuti – ali lijepa i njegovana kosa je must have! Zato je tu L’Oréal Paris Elseve Bond Repair njega prije šamponiranja za sve tipove oštećene kose. Formula obogaćena limunskom kiselinom obnavlja veze unutar vlasi kose koje pucaju usljed češljanja, bojenja i stiliziranja.

Latest Posts

Raport

spot_img