spot_img

Nedavno objavljeno

Brad Pitt pokazao mladoliko lice na snimanju svog novog filma u Velikoj Britaniji

Brad Pitt pokazao je mladoliko lice na snimanju svog novog filma u Velikoj Britaniji i raspametio obožavateljice.

Holivudski glumac Brad Pitt oduševio je svoje obožavateljice nakon što se pojavio na snimanju svoga novog filma o Formuli 1, na čijem je setu plijenio pažnju svojim mladolikim izgledom.

59-godišnji Brad odjenuo je plavu jaknu u kombinaciji s bijelim hlačama i majicom kratkih rukava dok je snimao na kultnoj trkaćoj stazi Silverstone, gdje će se navodno i utrkivati ​​s Lewisom Hamiltonom na Velikoj nagradi Velike Britanije kao dio snimanja filma.

Brad je na setu sakrio pogled iza sunčanih naočala, ali sudeći prema fotografijama, bio je sjajno raspoložen i družio se s članovima filmske ekipe.

No svi se pitaju u čemu se krije tajna njegova vječno mladolikog izgleda, a potencijalni odgovor na to pitanje dala je stručnjakinja za kozmetiku Laura Kay. Ona je u razgovoru za Femail istaknula da bi se njegov izgled mogao objasniti dobrom kozmetičkom linijom kojom njeguje kožu, ali i da je moguće da je izveo nekoliko manjih zahvata.

Nakon što je zapanjio svijet svojim tenom i blistavim osmijehom, Brada su mnogi obožavatelji počeli uspoređivati s jednom od njegovih najpoznatijih filmskih uloga, Benjaminom Buttonom koji je stario unazad.

“Čini se da je Brad vrlo suptilno uložio u neke popravke kako bi zadržao mladolik izgled. Smanjio je sitne bore, a koža mu je svježa. Stoga je možda bio na botoksu, a pilinzi za lice pomažu mu pomladiti kožu. Moguće je i da se usredotočio na određena područja uključujući vrat, vilicu i liniju kose na kojima su vidljivi znakovi starenja. Ali ako je to izveo vješti stručnjak, ljudi će jedva primijetiti razliku”, pojasnila je.

Dodala je da, ako se Brad odlučio za nekoliko takvih poteza, to bi moglo biti povezano i s njegovim razvodom od Angeline Jolie. Podsjetimo, par, koji ima četvero djece, vjenčao se 2014. godine, ali su se razveli dvije godine kasnije, a ona je kao razlog navela nepomirljive razlike.

“Operacije nakon razvoda službeno su u porastu, a to nije samo trend među ženama. Muškarci također rezerviraju termine za botoks, filere, pilinge za lice, tretmane obrva i kosu”, otkrila je Laura.

Zaključila je i da se Brad dobro brine za svoju kožu uz strogu rutinu održavanja.

“Daje prioritet režimu njege kože s dnevnom i noćnom kremom koja pomaže hidratizirati površinske slojeve kože. Brad ima brončani ten i koristit će SPF kako bi zaštitio svoju kožu od UV zraka. A osim što sprječava rizik od raka, kvalitetan SPF također može spriječiti prerano starenje kože, što smanjuje opuštenu kožu, staračke pjege i bore. Izgleda mlađe nego ikad i inspirirat će tisuće zrelih muškaraca”, zaključila je stručnjakinja.

Latest Posts

Raport

spot_img