Nedavno objavljeno

Lana Pudar i Enis Bešlagić u smoothie dvoboju: Enis napravio Lani energetski smoothie koji će joj pomoći da pliva čak 202 metra

U zdravom ćošku Bingo City Centra u Sarajevu kupci i posjetioci su posmatrali takmičenje između glumca Enisa Bešlagića i najbolje evropske plivačice Lane Pudar u pripremanju najukusnijeg i najboljeg energetskog smoothieja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bingo_bih

Dok je Lana za svoj smoothie odabrala jabuke, jagode, cimet, bademe, limun, orah, banane i  jogurt, Enis joj je šaljivo dobacio „Zna s dvije ruke plivati, a ne zna bademe dodati“, što je kod prisutne publike izazvalo smijeh, pa i kod same Lane. Oboje su popili ovaj osvježavajući napitak, a onda je Enis pokazao Lani svoj neobični smoothie kojeg preporučuje svima onima koji ovih dana popravljaju zube, pa moraju na kašiku da jedu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bingo_bih

Naime, Enis je uzeo dva bureka isjeckao ih na četiri dijela, jer je tako slagan, potom je ubacio krastavicu, paradajz i luk kojeg Lana voli da jede i na sve to je dodao jogurt. Za svoj smoothie je rekao da će Lani pomoći da probije bazen i umjesto 200 pliva 202 metra.

Da li se Lani dopao ovaj recept i kako joj se čini Enisov energetski smoothie možete pogledati na videu koji se nalazi na svim Bingovim društvenim mrežama.

Potrebni sastojci Smoothie a la Enis:

  • Dva manja zvrka bureka
  • Krastavica
  • Paradajz
  • Luk (crveni)
  • Manja šolja jogurta.

 

Latest Posts

Raport

spot_img