Nedavno objavljeno

SKINCARE CLINIC: Estetsko-medicinski centar budućnosti

SkinCare Clinic je vodeći estetsko-medicinski centar u Sarajevu, koji nudi najinovativnije i najsavremenije usluge i tretmane za njegu kože lica i tijela

… i manekenka Sarah Čerkez

U današnje vrijeme, kada se kult ljepote konstantno razvija i postaje sve značajniji dio našeg života, estetski centri i klinike postaju sve popularniji i traženiji. Tim stručnjaka estetsko-medicinskog centra SkinCare Clinic posvećen je individualnom pristupu klijentima, koji uključuje savjetovanje i preporuke za najbolje tretmane i proizvode. Jedna od najnovijih inovacija koju nudi SkinCare Clinic je platforma MedContour MultiPower. Ova platforma predstavlja revolucionarno dostignuće u nehirurškom oblikovanju tijela, smanjenju masnih nakupina, uklanjanju celulita te zatezanju kože lica i tijela.
MedContour MultiPower kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju u jedinstvenoj tehnologiji koja pruža brze, učinkovite i bezbolne rezultate. Uz to, platforma ima četiri aplikatora za različite potrebe: Body Shape za oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga i celulita, Body Shape and Tight za zatezanje i učvršćivanje kože na tijelu, Draining za limfnu drenažu i Face Lifting za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Velda Bogunić, certificirana terapeutkinja za skulpturalni lifting lica i tijela

Prednosti MedContour MultiPower platforme ne ograničavaju se samo na aplikatore i tehnologiju koju koristi, već uključuju i tri ultrazvučne frekvencije, koje omogućavaju preciznije i prilagođenije tretmane za svaku osobu i potrebe.
SkinCare Clinic je na ovaj način uspješno pomogao hiljadama klijenata iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije i dijaspore, a među njima su i poznate ličnosti poput televizijske urednice Maje Čengić-Miralem, manekenki Amre Džeko, Džejle Glavović i Sarah Čerkez, influenserice Hane Hadžiavdagić i mnogih drugih.
MedContour MultiPower platforma trenutno je dostupna u Sarajevu u SkinCare Clinicu, a klijenti mogu očekivati ​​vrhunsku uslugu, najnoviju tehnologiju i rezultate koji će premašiti njihova očekivanja. SkinCare Clinic predstavlja budućnost estetsko-medicinskih centara, gdje se tradicija i moderna tehnologija spajaju kako bi se klijentima pružila najbolja njega i briga o njihovoj koži i tijelu.

Latest Posts

Raport

spot_img