Nedavno objavljeno

Razvodi se slavni glumac

Supruga Kevina Costnera Christine Baumgartner podnijela je zahtjev za razvod nakon 18 godina braka

Kevin Costner i Christine Baumgartner se rastaju. Supruga slavnog glumca podnijela je zahtjev za razvod, objavio je TZM. U izjavi za časopis People, Costnerov predstavnik za štampu je rekao: “Nažalost, desile su se okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da g. Costner mora učestvovati u postupku razvoda braka. Tražimo da se poštuje njegova, Christineina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško razdoblje.”

Par se vjenčao u septembru 2004.

U novembru prošle godine, 68-godišnji glumac s nježnošću je govorio o svojoj 49-godišnjoj supruzi, inače dizajnerici torbica: “Kuća je ljepša zbog nje. Sve je toplije zbog nje. Postoje te male stvari koje radi i mislim da je to snaga ljubavi.”

Njih dvoje vjenčali su se u septembru 2004. i imaju troje djece: sinove Caydena (15) i Hayesa (14) te kćerku Grace (12). Costner ima i četvero starije djece iz prethodnih veza: kćerke Annie i Lily te sinove Joea i Liama. Costneru je ovo drugi brak nakon 16-godišnjeg braka sa Cindy Silvom koji je završio razvodom 1994. godine.

Latest Posts

Raport

spot_img