Nedavno objavljeno

Ovi horoskopski znakovi stalno žele nešto jesti

U ukusnoj hrani vjerojatno uživaju svi, ali pet horoskopskih znakova neprestano razmišlja o tome što će sljedeće pojesti i stalno su gladni. Jednom kad ispred sebe ugledaju hranu, obično im na tanjiru ne ostane ništa jer sve smažu u kratkom roku. Jeste li vi među njima?

Bik

Bik i prije ulaska u restoran zna što želi jesti. Definitivno je među najgladnijim horoskopskim znakovima. Nekoliko sati prije ulaska provjerava jelovnik, a voli i isprobavati nova jela. Razočara se ako hrana koju naruči nije ukusna.

Vaga

Vaga voli grickati između obroka. Koliko god se trudila pronaći red i rutinu u obrocima, toga se ne pridržava. Ponekad doručkuje dva puta, a često i prije ručka mora nešto prigristi. Nije joj bitno koje je doba dana – samo nek se jede.

Ribe

Ribe hrana čini sretnima. Često jedu samo da bi se osjećale dobro i žele pojesti gotovo sve. Vole jesti i jela iz drugih kultura, a najviše jedu kad su frustrirane ili tužne.

Lav

Lavovi su pravi gurmani i vole fancy hranu, a preziru fast food. Uživaju u pravim kulinarskim iskustvima i često se hvale jelima koja skuhaju..

Ovan

Ovnovi su otvoreni za sve novo i posjećuju neobične restorane. Hrabri su i često jedu egzotična jela. Vole eksperimentirati u vlastitoj kuhinji i kuhati za svoje prijatelje.

index.hr

Latest Posts

Raport

spot_img