Nedavno objavljeno

“Bore su moje, ja sam ih zaradila!”

Glumica Brooke Shields odbija upasti u zamku injekcija i filera i dostojanstveno prihvata svoje godine

Brooke Shields ne juri za vječnom mladošću. Poput svojih kolegica Andie MacDowell, Charlotte Rampling ili Cameron Diaz, 57-godišnja glumica u potpunosti prihvata svoje godine i ne želi izgledati dvadeset godina mlađe. Njeno samopouzdanje i samouvjerenost u suočavanju s vremenom koje prolazi nadahnjuju njene obožavateljice, radoznale da saznaju njene savjete kako da se osjećate dobro u sebi.

“Ne pokušavam izgledati kao što sam izgledala kad mi je bilo 15 godina”  FOTO: INSTAGRAM

“Drago mi je vidjeti da se ne bojiš starenja. Koja je tvoja tajna?”, jedno je od pitanja koje je dobila na Instagramu. Na što je glumica iskreno odgovorila u videu: “Ne mogu reći da volim bore, jer bi to bila laž. Ali ono što želim reći jeste da sam ih zaradila. One dolaze od mojih osmijeha.”

Čini se da nema šanse da Brooke Shields pribjegne takozvanim „anti age“ praksama kako bi izbrisala bore i da se nada da će izgledati mlađe. “Ne želim iskorijeniti ništa što pokazuje moju zrelost i ono što sam danas, niti pokušavam izgledati kao što sam izgledala kad mi je bilo 15 godina.”

FOTO: INSTAGRAM

Pozvala je svoje pratiteljice da slijede njen primjer tako što će se oduprijeti “zovu skalpela”: “Ne smijete upasti u zamku. Imam dvije kćerke i slušam ih kako pričaju o ubrizgavanju injekcija i filerima. To me veoma plaši“, rekla je Brooke Shields. Majka 19-godišnje Rowan i 16-godišnje Grier kaže da o ovim temama razgovara sa svojim kćerima i uči ih da “ostanu zdrave, dobro jedu, piju puno vode i brinu o svom tijelu”.

Latest Posts

Raport

spot_img