Nedavno objavljeno

Džanan Musa postao zaštitno lice bh. modnog brenda Dresscode

Nova kolekcija u trgovinama

Bosanskohercegovački reprezentativac i trenutno jedan od najboljih europskih košarkaša Džanan Musa postao je ambasador modnog brenda Dresscode, prvi put svojim imenom garantirajući za kvalitetu i dajući podršku domaćem brendu.

Igrač Real Madrida koji se nalazi na vrhuncu svoje dosadašnje karijere postat će zaštitno lice nove kolekcije odijela koja će nositi njegov pečat, a saradnja sa ponosom bh. navijača bit će upotpunjena i casual kolekcijom, najprije duksericama a zatim i ostalim dodacima s njegovim imenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dresscode. (@dresscodebh)

Sve je počelo još sa Džananovim potpisom za njegov klub iz snova, kada je nosio odijelo ovog luksuznog domaćeg brenda skrojeno posebno za njega, a sada će biti i lansirana cijela kolekcija sa njegovim imenom.

Tako će ubuduće jedan od najboljih pojedinaca Kraljeva i MVP španskog prvenstva zahvaljujući novoj saradnji proširiti dobar glas o vodećem domaćem modnom brendu koji je već otvorio vrata najvećim svjetskim kompanijama iz te branše.

Još otkako se 2015. pojavio na tržištu, Dresscode je osvojio svojim jedinstvenim komadima kupce, zahvaljujući kvaliteti i pristupačnim cijenama.

Tu kvalitetu prepoznali su i u klubu svjetskog glasa za kojeg igra omiljeni bh. košarkaški reprezentativac, gdje su odobrili ovu jedinstvenu saradnju.

I dok se čeka na novu kolekciju sa potpisom uzora bh. omladine, mladi u prodavnicama Dresscodea ovih dana mogu pronaći posebnu ponudu savršeno krojenih maturskih odijela i košuljama po 30 posto nižim cijenama, koje je i Džanan Musa odobrio.

 

Latest Posts

Raport

spot_img