Nedavno objavljeno

Kome je namijenjena nova Alma Ras FEEL YOU kolekcija?

Poznati su vam oni dani u kojima biste najradije izašli u pidžami? Ne želite previše razmišljati o odjevnoj kombinaciji, već se samo uvući u nešto komforno kako bi u istom maniru prošao i dan?

Alma Ras zna da svaka od nas ima takve dane, i da ih je skroz u redu dozvoliti sebi. Feel You kolekcija nastala je kao odgovor na njih, a vama je prepuštena odluka da li ćete svoje Feel You komade nositi u kući ili vani.

Pored setova koji se transformišu iz pidžame u dnevni outfit, kolekcija obuhvata i donji veš u nekoliko varijanti – a zajedničko svakom komadu je pažljiva izrada od materijala koje bi vaša koža i sama odabrala.

Tencel i organski pamuk u Feel You kolekciji su sinonim za nježnost, udobnost, ali i dugotrajnost.  Zadatak je bio odabrati materijale koje će podjednako voljeti i koža i priroda, te je sa tim ciljem gotovo svaki korak proizvodnje ispraćen odgovorno i sa visokim ekološkim standardima. Od proizvodnje koja koristi obnovljive izvore energije, ekološkog pakovanja, pa do Feel You komada koje ćete nositi iznova i iznova.

Dakle, odgovor na pitanje iz naslova je jasan – svaka od nas može biti ambasadorica ove kolekcije jer svakoj jednako pripada. Upravo zbog toga i za njenu prezentaciju Alma Ras birao je svoje kupce. Žene različitih godina, zanimanja i građe. Neke od njih možda žive u vašem komšiluku ili rade s vama. Neke su možda čak i slično građene kao vi. Ono što im je zajedničko – baš svakoj stoji sjajno i svaka se u njima odlično osjeća!

Feel You kolekcija dostupna je SAMO online, a klikom na link možete se upoznati sa njom.

Latest Posts

Raport

spot_img