Nedavno objavljeno

Dašak Pariza na Bourjois brunchu Ljepota je mixu

U prekrasnom ambijentu sarajevskog restorana Bistro-Zdravo 21. marta, u susret proljeću, održan je Bourjois Healthy brunch pod nazivom „Ljepota je u mixu“. Povodom lansiranja Bourjois Clean kolekcije, preko 70 uzvanika imalo je priliku osjetiti dašak Pariza i upoznati se detaljnije o novitetima iz nove Bourjois kolekcije.

Kultni francuski brend kozmetike i mirisa, Bourjoris ima naslijeđe koje je duboko ukorijenjeno u pariškoj i radosnoj ljepoti već 160 godina. Pored toga sa svojim asortimanom osnažuju i inspirišu žene da budu razigrane i eksperimentiraju sa šminkom, jer vjeruju  da što više uživaju u samom životu, to su ujedno i  ljepše.

Bourjois nova formula Healthy MIX Clean & Vegan trenutno posvjetljuje i ujednačava ton kože zdravom mješavinom sa do 2,4x više  vitamina C, E I B5 te pruža prirodno  blistav ten tokom cijelog dana. Svi proizvodi iz Clean kolekcije nude do 24 sata hidratacije, zahvaljujući čistoj i veganskoj formuli s 85% sastojaka prirodnog porijekla. Uz prikrivene nesavršenosti i znakove umora, svaka žena može s povjerenjem uživati ​​u svom danu. U širkom asortimanu Clean kolekcije možete pronaći tečni i kompaktni puder, primer, korektor, maskaru kao i širok spektar boja lakova za nokte.

Prisutni su na licu mjesta mogli da se upoznaju sa novom Bourjois kolekcijom, isprobaju novitete te dobiju korisne savjete stručnjaka o pravilnoj primjeni proizvoda. Pored toga, predstavljeno je kako na pravi način hraniti kožu iznutra sa zdravim smoothijem napravljenim od istih vitamina koje sadrže I proizvodi iz Clean kolekcije sa kojima ujedno hranimo kožu I izvana, jer Ljepota je u mixu.

Latest Posts

Raport

spot_img