Nedavno objavljeno

Novi ELFS summer u Dubrovniku

Omiljeni hrvatski dizajnerski brand ELFS od ovoga ljeta upotpunjuje dubrovačku ponudu!

Nova ELFS sezona prepuna je noviteta, pa su tako nakon uspješno otvorenog prošlogodišnjeg summer shopa na Hvaru koji nastavlja s radom i ove sezone, ove sezone upotpunili i dubrovačku ponudu te otvorili prvi dućan u Dubrovniku u sklopu hotela Hilton Imperial Dubrovnik. Dubrovačkom hotelu koji jedinstvena iskustva svojih gostiju stvara od 1897.
Asortiman je osmišljen kako i priliči destinaciji svjetskog glasa, pa je ELFS ponuda lepršava, prozračna i ekskluzivna. Kolekcija koju ovaj dućan nudi sastoji se od kupaćih kostima za žene i muškarce, sunčanih naočala, ljetnih majica i košulja te lepršavih haljina.
“Oduševljeni smo što je renomirani hrvatski dizajnerski dvojac ELFS izabrao upravo nas za lokaciju svog prvog ELFS dućana u Dubrovniku, upotpunjujći time našu ponudu i pokazujući najbolje od oba brenda – kvalitetne hrvatske proizvode, jedinstveno iskustvo te dašak luksuza.” poručuju iz Hilton Imperial Dubrovnika.

Dubrovački  ELFS dućan smješten u Hilton Imerial Dubrovnik nalazi se na adresi ul. Marijana Blažića 2 u neposrednoj blizini staroga grada i dubrovačkih zidina na ulazu Pile, a mi se nadamo se da je upravo ovaj ELFS dućan jedan od onih koje ćete posjetiti ovo ljeto!

Ponuda modnog branda ELFS dostupna je u istoimenim dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Hvaru i Opatiji  te putem ELFS WEB SHOPA.

Latest Posts

Raport

spot_img