spot_img
NaslovnicaLJEPOTAJeste li čuli za SHINEFINITY?

Jeste li čuli za SHINEFINITY?

Wella Professionals, vodeći svjetski brend profesionalnih boja za kosu, penje se do novih visina u sjaju i toniranju lansiranjem novog SHINEFINITY, dugotrajne glazure u boji bez podizanja boje i oštećenja, pružajući boju vjernu tonu sa svilenkastim osjećajem kose

Sjajna kosa zdravog izgleda vrlo je tražena, a usluge posvjetljivanja i toniranja postaju neke od najtraženijih u salonima. 8 od 10 žena kaže da traže rješenje za sjaj koji duže traje i proizvode koji bolje štite njihovu kosu od oštećenja.

SHINEFINITY donosi sljedeću generaciju s 32 prozirne moderne nijanse za beskonačne mogućnosti i sjaj koji možete osjetiti, bez podizanja i oštećenja. Poslušajte u nastavku šta o novom proizvodu iz Welle kažu edukatorice ovog brenda koje su demonstrirale i raskošno poznavanje svih mogućih tajni zanata koje dovode do onoga što žene žele: zdrave i sjajne kose. Shinefinity rulles!

Nova linija uvodi najsavremeniju čistu formulu s pH uravnoteženom tehnologijom koja konačno razbija paradigmu da samo kisela boja može biti bez štete na kosi. Formulacija je osmišljena za reguliranje i kontrolu razine pH tokom cijelog procesa bojenja, što rezultira pouzdanim rezultatima boje vjernim tonu. To znači nula podizanja i nula oštećenja, za kosu zdravog izgleda koja blista i ima svilenkast osjećaj.

SHINEFINITY je kreiran zajedno s ambasadoricom brenda Wella Professionals Patricijom Nikole, ikonom društvenih medija s više od milion pratitelja na Instagramu, poznatom kao @PaintedHair. Patricia je stručnjakinja za glossing i najpoznatija je kao pionirka u trendovima bojenja kose i prekrasnim tehnikama. Patricia je sudjelovala u dizajnu SHINEFINITY-a i također je sudjelovala u kreiranju “Shimmer Melt Glaze”, jedne od dvije nove ekskluzivne usluge u salonu.

Lansiranjem SHINEFINITY, Wella Professionals podržava salone da povećaju svoje prihode dodavanjem glazure u servisni meni i lansiranjem nove SHINEFINITY Color Glaze kako bi iznenadili svoje klijente pouzdanom i dugotrajnom Color Glaze bojom bez oštećenja kose.
Wella Professionals s ponosom nastavlja postavljati najviše standarde pružajući proizvode i usluge dizajnirane da inspiriraju frizere širom svijeta.”

Možda vas zanima

spot_img

Nedavno objavljeno