Nedavno objavljeno

Alma Ras obilježila jubilarnih 25 godina poslovanja: nagrade za uposlenike i posebne pogodnosti za kupce

“Naših 25 godina je i vaš jubilej, jer potvrđujemo da smo kao društvo spremni za kompanije koje imaju velike svjetske ambicije. Uprkos izazovnoj geopolitičkoj i ekonomskoj situaciji koja prouzrokuje turbulencije na tržištu nabavke, uspijevamo realizovati sve definisane planove. Hvala svim našim uposlenicima, kupcima i poslovnim partnerima s kojima zajedno rastemo i razvijamo se svih ovih godina, čija podrška budi nadu u još bolju budućnost svih nas, “ovim riječima pozdravio je sve prisutne Rasim Memagić generalni direktor kompanije Alma Ras, na proslavi jubileja.

Svake godine, dodjelju se posebne nagrade uposlenicima, a na ovom druženju podijeljeno je 28 priznanja uposlenicima koji su deset godina dio kompanije, 27 priznanja za poseban doprinos, te posebne timske  nagrade i priznanja  za najbolji pogon, “Careva Ćuprija” i butik “Mostar” u Mepas Mall-u.

Oni koji prate rad kompanije Alma Ras, svjedoci su da posebnim pristupom od samih početaka, pomjeraju granice, odnosno postavljaju nove standarde u tekstilnoj industriji. Posvećenost kvaliteti, besprijekornoj udobnosti i s visokom estetikom svakog komada koji proizvode dovelo ih je do titule lidera u tekstilnoj industriji. Kako ističu, ponosni su na rad proteklih 25 godina, te će nastaviti da se razvijaju i unaprijeđuju u svakom segmentu. Ono po čemu su posebno prepoznati, jeste njihov slogan “Dodir koji volim” životni stil koji su vlasnici dugogodišnjim radom prenijeli i utkali u sve procese ove kompanije, počevši od posebnog odnosa prema uposlenicima, partnerima i kooperantima, pa do visokovrijednih materijala kojeg koriste u proizvodima koje nosimo.

Ulaganje u uposlenike

Alma Ras broji više od 1300 uposlenika, a okupila je širok raspon stručnjaka – od kvalitetnih iskusnih šivača i krojača, pa do inženjera i kreativaca, kako bi stvorili kvalitetan proizvod. Upravo oni inspirišu novu energiju i inovativnost, koju ovu kompaniju dovode do izuzetnih rezultata, te stvarajući na taj način poslovnu klimu sigurnog i pouzdanog poslodavca. Alma Ras njeguje i potiče želju za znanjem i usavršavanjem, stoga će i ova godina biti u znaku razvoja karijere uposlenika, što ih u konačnici dovodi do titule najpoželjnijeg poslodavca i prosječnog radnog staža od sedam godina.

Povodom jubilarnih 25 godina Alma Ras je tokom cijele godine pripremila posebne pogodnosti za svoje kupce u svim maloprodajnim buticima i online.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img