spot_img
NaslovnicaRaportPromoSVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL HALIDA BEŠLIĆA U ZETRI: U PRODAJI JOŠ...

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL HALIDA BEŠLIĆA U ZETRI: U PRODAJI JOŠ DODATNIH 500 KARATA ZA PARTER

Koncertna euforija pred spektakl Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri je dostigla vrhunac usijanja. Naša legenda narodne muzike posljednji koncert u ovoj dvorani je imala prije petnaest godina, 2008. godine, a večerašnji koncert bit će poseban po mnogo čemu.

Ulaznice za koncert su, očekivano, rasprodate u rekordnom roku. Od najave koncerta vlada veliki interes za njega, kako ljubitelja Bešlićevih pjesama, tako i medija iz BiH i cijelog regiona.

Zbog ogromnog interesa publike, organizator je danas, 11. marta, na sam dan koncerta odlučio da u prodaju pusti dodatnih 500 ulaznica. One se mogu kupiti na prodajnim mjestima na platou Skenderije, te u sarajevskom BKC-u u vremenu od 10 do 17 sati, kao i na biletarnici Zetre u vremenu od 12 do 20 sati.

Svi ulazi na koncert u dvorani Zetra bit će otvoreni za posjetitelje od 19 sati. Publika se moli da koristi alternativne parkinge zbog ograničenog broja parkinga na Zetri (parkinzi kod stadiona Koševo, na Barama).

Specijalna gošća na koncertu Halida Bešlića bit će mlada Španjolka Laura Marin, koja će sa njim na bini pune Zetre i zapjevati. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva za sve Balkance.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img