Nedavno objavljeno

Ako ne želite uvrijediti ili naljutiti ribe, izbjegavajte ove rečenice

Nježne, senzibilne, intuitivne, introvertirane, požrtvovne, sentimentalne, druželjubive, tople, romantične, odane, maštovite – horoskopske ribe stvarno su posebne. Ako ne želite uvrijediti ili naljutiti ribe, u njihovom društvu izbjegavajte ove rečenice.

1. “Previše si osjetljiva.”

Već i ptice na grani znaju koliko su osobe u ovom horoskopskom znaku emotivne. Iz toga zapravo proizlazi njihova osjetljivost. Ribe duboko proživljavaju sve emocije, ekstremno su empatične i zato se ostalima može učiniti kako su njihovi osjećaji previše snažni ili jako izraženi.

Međutim, reći ribi da prestane osjećati je kao reći nekome da prestane disati. Emocije su pogonsko gorivo svake ribe i kada joj kažete da je previše osjetljiva zapravo dirate u osnovu njezinog karaktera.

2. “Prestani se toliko brinuti!”

Strah od nepoznatog jedna je od najvećih slabosti riba. One ne vole promjene i isprva se ne snalaze dobro kada su suočene s njima. U tom trenutku analiziraju svaku sitnicu, svaki korak koji moraju napraviti i brinu se unaprijed jer žele biti sigurne da će sve biti u redu. Nemojte im u takvim situacijama govoriti da se previše brinu jer ćete samo pogoršati stvar i natjerati ih da uz to što prolaze preispituju još i sebe i svoje navike.

3. “Ne treba mi tvoja pomoć.”

Ovo je naoko bezazlena rečenica, ali s njom možete duboko povrijediti ribe. One su suosjećajne i brižne, a njihova potreba da vam pomognu kad god mogu je iskrena. Nema u njoj ni trunke lažnog, ribe jednostavno žele biti tu za ljude koje vole i zato ih nemojte odgurivati od sebe.

4. ” Spusti se na zemlju.”

Nemojte to govoriti ovim vječnim sanjarkama, prije svega zato što time ništa nećete postići. Ako je riba nešto naumila, ona će napraviti sve da to ostvari, koliko god je vi uvjeravali da su njezini snovi preveliki ili nedostižni. Njihova glava možda i je stalno u oblacima, ali ribe sasvim dobro funkcioniraju na taj način i ne morate ih spuštati na zemlju samo zato što se ne slažete s njima.

zadovoljna.hr

Latest Posts

Raport

spot_img