Nedavno objavljeno

Lancôme donosi tretmane njege kože visoke kvalitete u parfumerije! – LANCÔME ABSOLUE TRETMAN LICA

Gdje se nauka susreće s ljepotom

OTKRIJTE LANCÔME ISKUSTVO

02.03.2023. u Plaza parfumeriji Aria Mall službeno je prerezana trakaa i otvorena nova era u njezi kože brenda Lancôme.  U saradnji s Plaza parfumerijama Lancôme predstavlja svoju  Absolue  kabinu za tretman njege: novi način prezentacije legendarnih proizvoda i vrijednosti brenda s više od 86 godina duge tradicije. Ekskluzivno unutar odabranih Plaza poslovnica Lancôme je napravio kutak gdje u potpunoj privatnosti, uz zvjezdano nebo, možete uživati u jednosatnom vrhunskom tretmanu lica uz njihovu Absolue Premium liniju proizvoda.

Ekskluzivni Lancôme tretman s premium linijom Absolue spaja luksuzno iskustvo i posebnu njegu kože: pruža Vašoj koži profesionalnu njegu, opušta Vaša čula i revitalizira Vašu kožu.

Absolue je najluksuznija linija unutar Lancôme asortimana njege kože. Sastojci i formule razvijeni su naučno, te pružaju visoko kvalitetnu njegu koja regenerira i transformira kožu. Spoj dragocjenih formula i stručne tehnike masažnih pokreta čine svaki tretman prestižnim trenutkom koji će oduševiti Vaša čula.

O SAMOM TRETMANU

Ekskluzivni Absolue tretman spaja posebnu regenerativnu moć sastojaka s maksimalnim učinkom. Prožet je snagom Absolue linije proizvoda obogaćenih ekstraktom ruže koji djeluju na regeneraciju kože. Nevjerovatna tekstura i miris u kombinaciji s masažnim potezima savršeno će razmaziti Vas i Vašu kožu.

Dizajn kabine omogućuje Vam potpunu privatnost i udobnost. Tokom jednosatnog termina, stakla kabine se zamagljuju te se možete usredotočiti na apsolutni odmor i opuštanje.

Ovo opuštajuće iskustvo s Absolue proizvodima inspiriranim naukom o dugovječnosti kože Vašem licu vraća revitaliziran, blistav i svjež izgled te poboljšan ton kože.

Tretman također uključuje dijagnostiku kože i preporuku za rutinu njege te laganu šminku nakon tretmana.

VIŠE O ABSOLUE LINIJI

Od 1965. godine, Absolue njega kože inspirirana je prirodom i naučno unaprijeđena. Svaki proizvod ove linije utjelovljuje Lancôme vrijednosti: izvrsnost, visok učinak, naprednu tehnologiju i strast za vrhunskom njegom kože.

Absolue proizvodi djeluju na vidljivost znakova starenja kako bi otkrili kožu mlađeg izgleda. Formule iz ove linije sadrže ekskluzivne aktivne sastojke iz Lancôme ruže koja ima jedinstvenu regenerativnu moć. Oduševit će Vas ne samo miris ruže već i tekstura koja se na dodir topi i odmah se upija u kožu za maksimalan učinak.

RAZMAZITE SE I REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN!

Ekskluzivno u Plaza parfumerijama Aria mall Sarajevo i Delta Planet Banja Luka možete posjetiti Lancôme Absolue kabinu i prepustiti se opuštanju posebnim proizvodima za njegu kože.

Dostupnost:

Plaza parfumerija

Aria Mall Sarajevo

02.03. – 13.03.2023.
Plaza parfumerija

Delta Planet Banja Luka

15.03. – 29.03.2023.

 

 

Latest Posts

Raport

spot_img