Nedavno objavljeno

Cardi B najavljuje revoluciju u industriji ljepote

Američka reperica sljedeća je slavna osoba koja pokreće vlastiti kozmetički brend – Kulture Wave Beauty, a nazvala ga je po svojoj djeci

Reperica i kantautorica Cardi B, dobitnica Grammyja, ušla je u partnerstvo s afričkom kompanijom Delight Cosmeceutical Labs kako bi lansirala liniju proizvoda za ljepotu pod nazivom Kulture Wave Beauty (KWB). Šestofazna kozmetička linija osmišljena je za poboljšanje prirodnog sjaja svih tipova kože i uključuje niz proizvoda od krema za lice do ženske intimne njege. Cardi B je brend nazvala po svojoj djeci, sinu imena Kulture i kćerki Wave, koje je dobila u braku s reperom Offsetom, za kojeg se udala 2017. godine.

I sama se boreći s aknama i prištićima, Cardi B se udružila s vodećim naučnicima i dermatolozima kako bi stvorila liniju proizvoda namijenjenih svim tipovima kože. “Oduševljena sam što sam dio Kulture Wave Beautyja i vjerujem da je to promjena u industriji ljepote”, rekla je 30-godišnja reperica. “Nadam se da ćemo lansiranjem ove linije za njegu kože moći pokazati djevojkama da je sve moguće i da je ljepota za svakoga.”

“Nadam se da ćemo lansiranjem ove linije za njegu kože moći pokazati djevojkama da je sve moguće i da je ljepota za svakoga”

Očekuje se da će Kulture Wave Beauty napraviti revoluciju u industriji ljepote u ovoj godini. S više od 158 miliona pratitelja na društvenim mrežama, moć koju Cardi B ima kao zvijezda i napori u podizanju finansijske svijesti afroameričke zajednice već su je učinili omiljenom javnom osobom.

Cardi B tako će se pridružiti drugim slavnim osobama koje su osnovale svoje kozmetičke brendove i linije za njegu, kao što su Jennifer Lopez, Ciara i Selena Gomez, s proizvodima namijenjenim svima, ali nenametljivo usmjerenim na one s tamnijom bojom kože. Iako još nije  poznato kada će Kulture Wave Beauty službeno izaći, sigurni smo da mnogi jedva čekaju da vide šta to ova zvijezda sprema.

 

Latest Posts

Raport

spot_img