Nedavno objavljeno

Knjiga “Jedna narandža za bezbroj ruža” Eneye Jenkins na bosanskom jeziku

Bosanska poduzetnica Sanela Diana Jenkins je objavila kako je upravo na Dan nezavisnosti BiH njezina kćerka Eneya, koju je dobila u braku s britanskim bankarom Rogerom Jenkinsom, potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Dobra knjiga za štampanje bosanskog izdanja knjige Jedna narandža za bezbroj ruža posvećene daidži Irnisu Ćatiću, stradalom u agresiji na BiH. “Eneya je rođena nakon rata, ali su se dedo i nena pobrinuli da priče budu ispričane”, napisala je Sanela Diana u objavi uz fotografije kćerke Eneye.

Podsjećamo, svjetski uspješna poduzetnica i filantropkinja Sanela Diana Jenkins je u ispovijesti za Graciju prije dvije godine govorila o prinovi: u 2020. je, po treći put, postala majka. Iz prvog braka ima kćerku Eneyu (20) i sina Innisa (23), koji su presretni zbog dolaska najmlađeg člana porodice. Tada je vijest o rođenju kćerkice Eliyanah obradovala ne samo brojne Saneline prijatelje u Engleskoj i Americi, gdje živi i radi od ‘90-ih, nego i njene sunarodnjake u BiH.

Čestitke Saneli i njenom životnom partneru, novopečenom tati Asheru Monroeu, američkom kantautoru, plesaču i glumcu, pristizale su kako iz BiH, tako i iz svih dijelova svijeta, posebno na Instagramu, gdje je Sanela u januaru 2021. prvi put objavila fotografiju djevojčice u tatinom zagrljaju, te se na ovom neprocjenjivom daru zahvalila 2020. godini. Prinova stiže i u ovoj 2023.: nedavno je Sanela Diana na Instagramu napisala kako je u ranom stadiju trudnoće, te da sa Asherom Monroem očekuje drugo dijete, a svoje četvrto.

Slatko iščekivanje: Sanela Diana Jenkins potvrdila informacije o trudnoći

Latest Posts

Raport

spot_img