Nedavno objavljeno

Ovog proljeća poletite poput leptira

Inspirisan transformacijom leptira Avon predstavlja novi Eve Become EDP

Vjerojatno smo svi nekad imali osjećaj da nam je potrebna transformacija, a naša snaga leži upravo u sposobnosti da se mijenjamo iz korijena. Ta bi promjena trebala dolaziti iznutra, biti inspirisana svakim našim pokretom i u skladu s našim najdubljim osjećajima…Baš poput leptira koji je spreman suočiti se s bolnim procesom odrastanja i sazrijevanja, svaka žena prolazi kroz različite faze upoznavanja vlastitog tijela.

Leptir na puno načina simbolizira ženu i žensku prirodu. Ne samo da je lijep, elegantan i graciozan u svom nastojanju da osvoji svaki cvijet u vrtu, leptir je i simbol snage, slobode, nade i ponovnih početaka. Hrabra, uporna i jaka žena, satkana je od najčvršćeg materijala, čak i onda kada izgleda krhko i nježno. U čast svim ženama koje su poput leptira spremne krenuti ispočetka, Avon je svoju Eve kolekciju upotpunio jedinstvenim parfemom Eve Become, koji je ovog mjeseca dostupan po cijeni od samo 29,90 KM.

Neodoljiva cvjetna nota inspirisana predivnom transformacijom leptira vodi vas na uzbudljivo putovanje koje će sasvim sigurno probuditi sva vaša čula!

Kao što se ovo delikatno šareno stvorenje mijenja i razvija od jutra do mraka, tako se i parfem koji vam predstavljamo mijenja sa svakim vašim pokretom. Tajna se krije u jedinstvenoj kombinaciji gardenije i inovativnih mošusnih nota, tom savršenom spoju razigranosti i senzualnosti kojoj niko ne može odoljeti.

Ovaj ekskluzivni cvjetni parfem ne mari za doba dana, idealno se prilagođava vašem tijelu i podjednako dobro miriše i tijekom važnog poslovnog sastanka u jutarnjim satima, kao i tokom romantičnog večernjeg izlaska. Svakog puta kada osjetite ovaj miris, prepoznat ćete nježnost i čistotu gardenije savršeno dopunjenu toplim i bogatim tonom mošusa. Ali ipak, ova zanosna kombinacija svaki put će djelovati jedinstveno, neponovljivo, drugačije.

Eve Become je transformacija koja dolazi iz najdublje potrebe da otkrijemo sve svoje potencijale i da ih bez imalo straha pokažemo svima. Kada se odvažite učiniti prvi korak, shvatit ćete da će svaki sljedeći biti lakši, sigurniji, uvijek iznova drugačiji i jedinstven, baš poput vas.

Ne prilagođavajte se svijetu, pustite da se svijet prilagodi vama. Neka svaki vaš pokret otkriva samopouzdanje, ali i senzualnost koja će vas tijekom cijelog dana podsjećati da je život previše kratak da se ne biste dobro zabavili. Baš poput leptira koji strpljivo čeka trenutak kada će raširiti svoja krila i ostaviti neizbrisiv trag u novom danu koji dolazi.

Novi Eve Become EDP dostupan je po cijeni od 29,90 KM u aktuelnoj Avon brošuri.

 

 

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img