Nedavno objavljeno

PREDSTAVLJAMO MY WAY PARFUM

Ove godine Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM, čime otvara novo poglavlje priče mirisa MY WAY. „Ono sam što živim” u središtu je filozofije mirisa My Way. On utjelovljuje novu viziju ženstvenosti koja je istodobno duboka, ali i slobodna duha. Poziva na otkrivanje novih obzora i krčenje vlastita puta.

Američka glumica i producentica Sydney Sweeney novo je lice linije MY WAY. Uranjanjem u spot kampanje gledatelj dobiva priliku vidjeti svijet iz jedinstvene perspektive Sydney Sweeney. Gledajući njezinim očima, biva zadivljen doživljenim iskustvima i pobuđenim emocijama.

MY WAY PARFUM puderasti je miris cvjetnih i drvenastih nota koji odlikuje kontrast svijetlih i osunčanih nota tuberoze te zapanjujuće plave nijanse cvijeta Iris pallida. Sadržava fine sastojke, od kojih su neki održivo uzgojeni i dobiveni primjenom najnaprednijih i temeljitih tehnika ekstrakcije.

Nova bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti i pruža očaravajući kontrast tamnoplavog čepa i živahne ružičaste tekućine.  Bočica je obavijena nijansama koje se prelijevaju u rasponu od plave boje podnožja poput tinte do blistave ružičaste boje grla.

MY WAY PARFUM, kao i svi mirisi iz linije MY WAY, ekološki je prihvatljiv, što je u skladu s dugogodišnjom obvezom održivosti Giorgija Armanija. Dugovječna bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa Giorgio Armani prednost daje prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju preko programa koji se temelje na načelima poštene trgovine, u suradnji s lokalnim nevladinim organizacijama.

ONO SAM ŠTO ŽIVIM

URONITE U NEZABORAVNA ISKUSTVA

Predstavljanjem mirisa MY WAY PARFUM otvara se novo prožimajuće poglavlje u svijetu Giorgija Armanija. Jedinstveni etos linije MY WAY glasi „ono sam što živim” zbog toga što ovaj miris priziva snagu doživljaja neponovljivih trenutaka.

Linija MY WAY zamišljena je kao miris nove generacije koji pobuđuje znatiželju. Ovu ideju utjelovljuje žena koja sama krči svoj put kroz svijet i živi vođena vlastitom vizijom života. Žena koja je odlučila iskusiti sve što joj život pruža. Proživljavanjem takvih bitnih iskustava produbljuje doticaj sa svojom pravom „ja”.

MY WAY PARFUM obuhvaća takav širok pogled na svijet i ideju ispisivanja vlastite životne priče.

Pruža snažan ushit stvaranja svojega puta i probijanja u svijetu pod vlastitim uvjetima slijedeći viziju neponovljivosti i odlučnosti. MY WAY PARFUM potiče otvorenost prema novim perspektivama i zacrtavanje vlastita puta u nepoznato.

Smatram da iskustva koja nas obogaćuju i omogućuju stvarni napredak nastaju međusobnim prožimanjem kultura”, Giorgio Armani

OČIMA SYDNEY SWEENEY

NOVA, JEDINSTVENA VIZIJA

Američka glumica i producentica Sydney Sweeney utjelovljuje novo poglavlje linije mirisa MY WAY. Proslavila ju je uloga Cassie Howard u popularnoj HBO-ovoj srednjoškolskoj dramskoj seriji EUFORIJA. Prema podacima iz 2022., riječ je o drugoj najgledanijoj HBO-ovoj seriji od 2004., čija se treća sezona upravo prikazuje. Zbog uloge u seriji EUFORIJA Sydney Sweeney nominirana je za nagradu Primetime Emmy za 2022. u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskoj seriji.  Osim slave koju joj je donijela EUFORIJA, Sweeney je također pohvaljena za ulogu Olivije Mossbacher u prvoj sezoni HBO-ove dramsko-humoristične serije BIJELI LOTOS. Za svoju ulogu u seriji Sweeney je nominirana i za još jednu nagradu Primetime Emmy za 2022. u kategoriji najbolje sporedne glumice u seriji ograničena trajanja, antologijskoj seriji ili filmu.

Nije joj dugo trebalo da utaba vlastiti zaseban put kao jedna od holivudskih zvijezda u usponu. Svaka je uloga Sydney Sweeney prožeta dubinom, emocijama i intenzitetom. Svaki lik koji odglumi interpretira na svoj jedinstveni način.

Sydney Sweeney stekla je ugled glumljenjem nezaboravnih likova koji izazivaju podijeljenu reakciju kod publike zahvaljujući uvjerljivoj izvedbi u kojoj prikazuje širok raspon emocija. Osim toga, Sydney Sweeney ostvaruje svoju viziju preko vlastite produkcijske kuće Fifty-Fifty Films. Časopis Time odao je priznanje njezinu rastućem utjecaju u industriji i jedinstvenosti njezine vizije proglasivši je „fenomenom” i uvrstivši je na popis Time100Next za 2022. koji uključuje stotinu novih ličnosti koje oblikuju budućnost.

ONA SLIJEDI SVOJ PUT

Nove uloge ove glumice i producentice trebale bi biti jednako privlačne kao i dosadašnje. Sweeney se pridružila glumačkoj postavi filma MADAME WEB koji je dio Sonyjeva Marvelova filmskog univerzuma, koji će režirati S. J. Clarkson. U filmu koji će se prikazivati ujesen 2023. glumit će s Dakotom Johnson.

U međuvremenu će Sweeney biti zaokupljena nizom projekata u sklopu svoje produkcijske kuće Fifty-Fifty Films. Kao glumica i izvršna producentica sudjelovat će u projektima adaptacije kratke priče THE CARETAKER autora Marcusa Kliewera za produkcijsku kuću Universal Pictures; adaptacije romana THE REGISTRATION autorice Madison Lawson, s Bradom Fullerom iz tvrtke Fuller Brand Media, za produkcijsku kuću Sony Pictures i TV serije THE PLAYERS TABLE, adaptacije romana THEY WISH THEY WERE US autorice Jessice Goodman. Sweeney će ujedno glumiti i u novoj verziji BARBARELLE, filmskoga klasika iz 1968., koji će distribuirati produkcijska kuća Sony Pictures, a bit će i izvršna producentica filma.

SUVREMENA I ELEGANTNA ŽENSTVENOST

UPEČATLJIVI KONTRASTI

MY WAY PARFUM svojim drvenastim i puderastim notama donosi novu i intenzivnu interpretaciju prepoznatljive linije MY WAY. Svijetle i osunčane note tuberoze, koje čine temelj linije mirisa MY WAY, u kontrastu su sa zapanjujućim plavim nijansama cvijeta Iris pallida. Međuigra blistavosti i intenzivnosti glavna je odlika ovog mirisa. Ovaj novi zamamni miris djelo je majstora parfimera Carlosa Benaïma (IFF) koji je osmislio i originalni miris MY WAY.

Miris započinje svježim gornjim notama citrusa. Svoju iskričavost i energičnost duguje ulju bergamota iz talijanske regije Kalabrija i cvijetu naranče iz Egipta.  Nota cvijeta naranče dobivena je primjenom suvremene inačice drevnog procesa ekstrakcije s pomoću masti zbog čega se odlikuje spojem bogatstva i složenosti cvijeta naranče te snage i energije tog voća.

MY WAY PARFUM otkriva novo, intenzivno srce. U njemu se sljubljuju kremasta i osunčana svojstva srca tuberoze absolut iz Indije i cvijeta Iris pallida, stvarajući odvažan, zapanjujući i ženstven učinak. Spomenute note naglašene su toplim i senzualnim mirisom ambrette s mošusnim notama koja se dobiva iz sjemenki hibiskusa.

 

Latest Posts

Raport