Nedavno objavljeno

Novo u BBI banci: Aktivirajte novi BBI paket i uštedite do 100 KM mjesečno 

Započnite novu godinu sa dobrim odlukama i ugovaranjem novih paketa proizvoda i usluga BBI banke -  Platinum, Klasik, Praktik ili Aktiv.

Izaberite i ugovorite paket po vašoj mjeri, i ostvarite dodatnu uštedu uz plaćanje jedinstvenih mjesečnih naknada, znatno nižih u odnosu na pojedinačno korištenje bankarskih proizvoda ili usluga.
A uz nove BBI pakete ova ušteda iznosi i do 100 KM mjesečno.

BBI Platinum paket namijenjen je klijentima koji žele osjetiti potpuno novu razinu ugodnosti. Korisnici ovog paketa, između ostalog, imaju mogućnost sa BBI Mastercard Gold karticama podizati gotovinu na svim bankomatima u BiH i inostranstvu, i to 5 puta mjesečno bez naknade, kao i koristiti odobreno prekoračenje po računu do 2.000,00 KM bez naknada i troškova. U ovom paketu klijenti imaju mogućnost dobiti i BBI Visa kupovnu (shopping) i BBI Visa kreditnu karticu bez troškova izdavanja, članarine i naknade za vođenje kartičnog računa. Platinum paket uključuje i BBI Visa Prepaid  karticu, te mobilno i elektronsko bankarstvo. Dodatna pogodnost  je besplatno BIHAMK članstvo, te plaćanje naloga putem eRežija bez naknade. Korisnicima BBI Mastercard Gold kartica omogućen je i besplatan pristup  poslovnim salonima na aerodromima u Sarajevu, Beogradu i Beču.

BBI Klasik paket razvijen je u skladu sa realnim potrebama klijenata  koji se žele osjećati komforno koristeći usluge banke, ali sa nešto nižom cijenom paketa u odnosu na BBI Platinum. Korisnici BBI Klasik paketa također imaju uključenu Mastercard Gold karticu sa mogućnošću podizanja gotovine na svim bankomatima u BiH i inostranstvu, i to 3 puta mjesečno bez naknade. Klasik paket pruža mogućnost korištenja BBI Visa kupovne (shopping) ili BBI Visa kreditne kartice – bez troškova izdavanja, članarine i naknade za vođenje kartičnog računa, te mobilno i elektronsko bankarstvo. Građanima koji se odluče za ovaj paket omogućene su i niže naknade za bezgotovinske transakcije u unutrašnjem platnom prometu putem mBBI/ eBBI, a na poklon dobiju i BIHAMK članstvo.

BBI Praktik paket namijenjen je klijentima koji žele uštedjeti vrijeme i novac. U okviru paketa na raspolaganju im je BBI Mastercard debitna kartica, bez naknade za izdavanje i bez godišnje članarine, uz mogućnost  podizanja gotovine na više od 200 bankomata širom BiH u okviru BH mreže bankomata (Bosna Bank International, Privredna banka, ASA Bank i UNION Bank), bez naknade. Ovaj paket uključuje i digitalne usluge mobilnog ili internet bankarstva.

BBI Aktiv paket  namijenjen je za penzionere i studente, a koji uključuje otvaranje i vođenje tekućeg računa bez naknade uz  BBI Mastercard debitnu karticu, bez naknade za izdavanje i godišnje članarine. Kako bi klijentima poslovanje s Bankom bilo dostupno 24/7, paket pruža mogućnost korištenja mobilnog ili elektronskog bankarstva također bez naknade.

Više informacija o novim BBI paketima usluga dostupno je na web stranici BBI banke ili putem besplatnog info broja 080 020 020.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img