Nedavno objavljeno

Jennifer Aniston ogolila dušu, ali i tijelo pa javno progovorila o svojoj očajničkoj borbi da ima djecu

U minijaturnom Chanel grudnjaku, Jennifer Aniston pozirala je za najnovije izdanje prestižnog Allure magazina u kojem je po prvi puta ogolila doslovce dušu, ali i tijelo i progovorila o onome zbog čega najviše žali

Naslovnicu najnovijeg izdanje prestižnog magazina Allure krasi Jennifer Aniston, a fotografije 53-godišnje holivudske zvijezde malo su koga ostavili ravnodušnim. Naime, za naslovnicu je Jennifer pozirala tek u minijaturnom crnom bikiniju sa prepoznatljivim Chanelovim logom, koji joj je jedva prekrio bradavice, a da se primijetiti i da su fotografije poprilično obrađene, zbog čega pomalo izgleda neprepoznatljivo.

A baš kao što je ogolila tijelo pred objektivom fotografa, Jennifer Aniston u velikom je intervjuu ogolila i dušu. I to doslovce. U nikada iskrenijem intervjuu, uz napomenu da više nema što kriti, Jennifer se otvorila i javno progovorila o očajničkoj borbi da dobije djecu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

53-godišnja glumica priznala je kako žali što nije pravovremeno reagirala i zamrznula u mlađoj dobi svoje jajne stanice, otkrivši kako je proživjela tešku borbu s neplodnošću te da je čak odlazila na IVF, kao i ispijala razne kineske čajeve očajnički želeći ostati trudna.

S gnjušanjem je odbacila špekulacije da je njezin bivši suprug Brad Pitt zatražio razvod jer mu ona nije mogla roditi dijete, dodajući kako su konstantne glasine o njezinim vezama samo dodatno zakomplicirale bitku s neplodnošću.

‘Pokušavala sam ostati trudna i to je za mene uistinu bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine špekulacija…Bilo je jako teško. Bila sam na IVF-u, pila kineske čajeve… Sve sam radila samo da ostanem trudna’, rekla je nikad iskrenija Jennifer Aniston, dodajući kako žali što joj niko nije savjetovao da u mlađim godinama zamrzne svoje jajne stanice. Danas je kaže svjesna da nikada neće imati dijete.

‘Dala bi sve da mi je neko tada rekao: ‘Zamrzni jajne stanice. Napravi si uslugu.’ Jednostavno, u toj dobi ne razmišljaš o tome, stoga sam danas tu gdje jesam. Moj je brod otplovio.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Kroz razgovor je priznala i kako je tokom života bila previše fokusirana na svoju karijeru, ne zamarajući se time da bi možda trebala pronaći nekoga, imati djecu. Ono što joj je najviše zasmetalo, bile su priče kako ju je Brad Pitt ostavio jer mu nije mogla roditi djecu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

‘Rekli su da sam samo razmišljala o karijeri, pa Bože oprosti da je žena uspješna i da nema dijete. A razlog zašto me suprug ostavio, zašto smo okončali brak, bio je taj jer mu nisam htjela roditi dijete! Sve su to bile laži koje sam slušala, a ja danas nemam šta više kriti!’

A upravo o neplodnosti namjerava uskoro napisati knjigu, kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze istu borbu. Kako je rekla, o tome do sada nije pričala jer je željela zaštititi sebe, ali i svoju priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

‘Provela sam tolike godine skrivajući svoju tajnu da odlazim na IVF. Bila sam zaštitnički nastrojena prema svemu jer sam imala osjećaj da tako malo stvari mogu zadržati za sebe. Imam osjećaj kao da se budim iz hibernacije. Više nemam što kriti.’

tportal.hr

Latest Posts

Raport