Nedavno objavljeno

Najveći buntovnici Zodijaka

Vodolije

Vodolije su najveći buntovnici Zodijaka. Slobodoumni su, imaju čvrste stavove i ne boje se autoriteta. Kada se suoče sa skupom pravila, automatski ih propituju. Ako misle da je neko pravilo nepravedno, pokrenut će kampanju kako bi ga promijenili. Uvijek su raspoloženi za pokretanje revolucije. Njihov je vladar Uran, planet radikalnih promjena, pa se ne boje rušenja ustaljenih normi.

Ovan

Nije čudno što su impulsivni Ovnovi tako buntovni. Njima vlada Mars, planet akcije, pa ne mogu odoljeti borbi. Ako im se kaže da nešto ne smiju učiniti, oni će to namjerno napraviti. Ne podnose nikakve zabrane i ograničenja. U njihovoj je prirodi da preispituju autoritete i slijede isključivo svoje instinkte pa će se suprotstaviti svakome tko ih pokušava kontrolisati.

Strijelac

Nije realno očekivati od Strijelaca da budu sljedbenici uklesane tradicije. Po prirodi su pustolovi pa im je najvažnije da uvijek mogu biti slobodni i nesputani. Ako se predugo pridržavaju pravila, život im postaje monoton i počnu se osjećati zarobljeno, a toga se užasavaju. Divlji su u srcu i uvijek spremni na pobunu.

Latest Posts

Raport

spot_img