Nedavno objavljeno

Jesenji Orea Art Market i Galenika zajedno

Sunčana jesen donosi nam mnogo dobrih dešavanja u gradu, a jedan od njih je i jesenji Orea Art Market. Galenika je već tradicionalno pokrovitelj ovog važnog događaja humanitarnog karaktera, a drugo ovogodišnje izdanje Orea Art Marketa, održat će se u Bosanskom kulturnom centru 30. oktobra 2022.

Jedinstveni prodajni sajam rukotvorina sa bosanskohercegovačkom etiketom kao i uvijek donosi mnoštvo dobre zabave za sve posjetioce, ali prije svega treba nagasiti da će sav prihod od prodaje ulaznica biti doniran udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“ za potrebe Roditeljske kuće u kojoj borave roditelji sa oboljelom djecom.

Stoga će Galenika treći put zaredom pružiti podršku ovom događaju, jer humanitarni karakter izdvaja ovaj događaj kao vrlo važan projekat za društveno odgovornu kompaniju kakva je Galenika. Pored humanitarnog karaktera važnost ovog sajma je i u promociji domaćih proizvoda, jer je to događaj koji već tradicionalno okuplja bosanskohercegovačke kreativce i male privrednike.

„Ono što Galeniku izdvaja i čini uspješnom kompanijom su kvalitet, posvećenost i partnerstva. Zato mi u Galenici pažljivo biramo i njegujemo naša partnerstva, a takvo jedno partnerstvo je i ovo sa Orea Art Marketom. Zajedničku priču smo započeli prošle godine i sretni smo što već treći put zajedno dijelimo iste vrijednosti. Dobre priče treba daleko da se čuju, stoga pozivamo građane da nam se pridruže u nedjelju u Sarajevu u što većem broju. Humanitarni projekti kakav je Orea Art Market zasigurno mapiraju dalji put Galenike u pravcu što veće posvećenosti društveno odgvoronom poslovanju. Izuzetno cijenimo rad organizatora ovog projekta u humanoj misiji pružanja podrške udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“ i zato smo tu i ovaj put – da zajedno pričamo samo pozitivne priče.“ – izjavila je Alma Krilić – Hrapović, regionalni menadžer za razvoj prodaje u kompaniji Galenika.

Orea Art market nudi spoj ugodnog ambijenta sa fantastičnom ponudom ručno rađenih proizvoda, gastro ponude i odlične zabave. Ove godine posjetiteljima će svoje proizvode predstaviti preko 50 učesnika, a Galenika vas poziva da nam se pridružite u BKC-u u nedjelju.

Latest Posts

Raport

spot_img