Nedavno objavljeno

Horoskopski znakovi koje čeka ljubav do kraja godine

Jeste li još uvijek slobodni? Ako se nadate da ćete pronaći srodnu dušu, možda ste baš vi jedan od sretnika kojima zvijezde pripremaju ugodna iznenađenja u narednom razdoblju. Saznajte spadate li u tri horoskopska znaka koja će se zaljubiti do kraja godine.

Rak

Iako trenutno nisu zadovoljni ljubavnom situacijom, to će se uskoro promijeniti. Već krajem ovog mjeseca primijetit će da se prilike okreću u njihovu korist. Postat će zaigrani, zavodljivi i otvoreni za nova iskustva, a u studenom bi mogli pronaći srodnu dušu. Osoba koja će ući u njihov život toliko će ih snažno privući da će brzo spustiti štit i prepustiti se strastima.

Škorpija

Ljubavni život trenutno im je prilično komplikovan, ali s početkom njihove vladavine 23.10. dolazi do pozitivnih pomaka. Do izražaja će doći njihov magnetizam i seksepil pa će biti neodoljivi. Otvaraju im se mnoge uzbudljive prilike, a kod njih će najveće šanse imati onaj tko im uspije zagolicati maštu. Novembar je sjajan za strastvene igrice, dok ih u decembru očekuje mnogo prigoda za zabavu.

Jarac

Jarci će biti popularniji nego inače. Primijetit će da ih posvuda prate pogledi, što će im u početku stvarati nelagodu, no brzo će se opustiti i početi uživati u pažnji. Odlično će se zabavljati većinu jeseni, no za njih će sudbonosan biti decembar. Tada bi trebali sresti nekoga  ko će utjeloviti sve kvalitete koje traže u partneru i s kim će ostvariti uzbudljivu vezu.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img