NaslovnicaRaportPromoPotpisan Sporazum o partnerstvu s ciljem uspješne organizacije 8. Sajma bosanskohercegovačke privrede...

Potpisan Sporazum o partnerstvu s ciljem uspješne organizacije 8. Sajma bosanskohercegovačke privrede u Centru Skenderija

Direktor KJP Centar „Skenderija“ d.o.o. Damir Petrinić  i izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt Senajid Đozo potpisali su Sporazum o partnerstvu s ciljem uspješne organizacije 8. Sajma bosansko – hercegovačke privrede.

Sajam će se održati u terminu od 8. do 11. decembra 2022. godine u Gradskoj dvorani „Mirza Delibašić“.
Investicijska fondacija Impakt osnovana je s ciljem unapređenja poduzetništva u Bosni i Hercegovini i do sada su uspješno podržali osnivanje preko 300 biznisa kroz koje je kreirano preko 650 novih radnih mjesta. Iskustva većine zapadnoevropskih zemalja uspješnost temelje na razvoju sektora malog i srednjeg poduzetništva. Koristeći sajam za prezentaciju privrede, ali i organizaciju stručnih skupova ostvaruje se cilj projekta upoznavanje stručne i druge javnosti s mogućnostima ulaganja, poticajnim mjerama te tradicijom malog i srednjeg poduzetništva u BiH.

Organizacijom sajma Centar „Skenderija“ – Sarajevski sajam snažno podstiče privredni razvoj pod motom Domaći proizvod u službi građana Bosne i Hercegovine“.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno